hmdh (داره از مانشت بالا می ره) تاریخ ثبت نام: ۱۹ تیر ۱۳۹۳ تاریخ تولد: مخفی (۳۴ ساله) زمان محلی: ۲۲ November 2024 , 10:00 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
hmdh (14 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۶:۳۹ ب.ظ) |
|
عزیزم من باید کجا مطرحش کنم ؟اینم جز تجربیات ارشده گفته شده آیا میصرفه کسی این همه هزینه بکنه واسه گرفتن مدرک ؟!! | |
The BesT (12 شهریور ۱۳۹۴ در ۰۱:۰۲ ب.ظ) |
|
سلام .دوست عزیز پستتون چون در محل نامناسبی بود از تاپیک پاکش کردم.لطفا در محل مناسب سوالتون بپرسید. اون تاپیک مربوط به تجربیات ارشد بود و سوال شما مربوط به اون قسمت نیست. فقط برای اینکه یادتون باشه چی نوشتید قبل از پاک کردن براتون اینجا کپی اش میکنم.موفق باشید سلام بچه ها پیشاپیش مرسی ک وق میزارید برا سوال من من ی سوال از بچه های ارشد و فارغ تحصیلای ارشد دارم .راستش من مجازی امیرکبیر تجارت قبول شدم هزینشو دقیق نمیدونم ولی چیزی دورو بر ۳ ملیون در هر ترمه .از طرفی دوباره برا کنکور خوندن برام مقدور نیست و از طرفیم موندم ک واقعا این همه هزینه کنی برا ارشد معقولانه هست؟چون کار برام اولویت داره و میخوام جدی کار کنم .این هزینه هم باید از جیب خودم باشه و هر چی کار میکنم عملا باید بره جیب دانشگاه . ممنون میشم نظرتونو بگید |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |