(۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۳:۳۳ ب.ظ)omidvari13 نوشته شده توسط: با سلام
من با اینکه ۴ سال در دانشگاه درس خوندم و رشته کامپیوتر مهندسی نرم افزار کارشناسی خوندم ولی خیلی از اصطلاحاتی رو که بکار میبرند دوستان رو نمیدونم...و همیشه میگفتم ۴/۵ سال وقت و عمرم رو گذاشتم سر این رشته خشک و سخت ولی هیچی بارم نیست ...میدونم c , c++ , C# چی هستن و کدنویسی هم کردم ولی آخرشم نفهمیدم کجا بدرد میخورن ...
مثلا میدونم فقط جاوا زبان برنامه نویسی شی گراست و سخت هست...
اینم میدونم و کار کردم باهاش که با فتوشاپ بلدبودن و html ,css میتونم قالب طراحی کنم....
منظ.رم اینه وقتی جاوا کار شدیم جای ما در بازار کار کجاست؟چقدر بهتر از اینه که وقت برای حرفه ای شدن در طراحی سایت نذارم؟
ممنون میشم یکم روشنم کنید خداشاهده بچه درس خونم بودم و دنبال اطلاعات ولی اینه حال و روزم....
سلام
دوست عزیز
این سوالات داغ دل منو تازه می کنه
تو نظام آموزشی ... ما ۴ سال وقت آدمو تلف می کنند بابت یادگیری سطحی از مفاهیم ... هیچی ولش کن بابا!
ببین دوست من، اول ذهنت را از فضای دانشگاه بیار بیرون، ببر تو فضای کار
برو چند تا شرکت برای کار رزومه بفرست برو مصاحبه ببین ازت چی می خوان چی نمی خوان تا دستت بیاد دنیا دست کیه
اما من اگر بخواهم توضیح بدهم اینجوری می گم
صنعت نرم افزار مثل هر صنعت دیگری یک سرش تجارته یعنی ما در شرکت های نرم افزاری محصولاتی تولید می کنیم که مردم استفاده کنند و کارشون راه بیفته و بابتش پول می دهند!
حالا چندتا محصول نرم افزاری نام ببر لطفا!
مثلا یک نرم افزار حسابداری مخصوص رستوران ها
حالا برای تولید این چی احتیاج هست
طبعا باید برنامه نویسی بشه حالا با چه زبانی؟
++C نه چرا چون شما می خواهی در عرض شش ماه تا یک سال
یک نرم افزار با امکانات خوب و ظاهر زیبا برای یک رستوران که مثلا نهایتا N تومان می خواهد پول بدهد تولید کنی
حالا اگر بخواهی با ++C کار کنی اولا پوست کنده می شه کدش را بنویسی چون ++C یک زبان سطح پایین یعنی اگر بخواهی باهاش تو سیستم عامل دست ببری عالی و اگر بخواهی کد سطح بالا بنویسی ...
ظاهر نرم افزار را هم باید تو ++C فراموش کنی
پیدا کردن چندتا برنامه نویس خوب ++C هم سخت است و هم گران چون دستمزدشان بالاست چون ++C سخت تره
خب پس برای یک نرم افزار حسابداری باید بری سراغ C#.NET چرا چون ویزاردی و در عرض سه سوت می شه باهاش کار کرد
یک برنامه نویس با تجربه با حقوق خوب استخدام می کنی و ده تا برنامه نویس صفر دو هفته آموزش میدی شروع می کنند کد زدن
به همین سادگی!
حالا اگر تو بری سمت C#.Net خوب نیست چرا چون برنامه نویس ریخته البته اگر لیسانس ادبیات داشتی دنبال کار می گشتی باهوشم بودی من حتما پیشنهاد می کردم بری سراغ C#.Net اما تو که نرم افزار خوندی بیا جاوا و ++C کار کن، حرفه ای بشو، برو تو شرکت های بزرگ پول خوب بگیر
اگر بخواهی محصول روی موبایل بدی نمیری Java ME کارکنی که روی همه گوشی ها کار کنه چون پوستت کنده می شه
میری روی اندروید دو سه ماه کار می کنی محصولت را برای گوشی های اندروید تولید می کنی پول در میاری
داستان PHP هم تقریبا مثل C#.Net است ولی می تونی بری روی CMS های معروف مثل وردپرس و فروشگاه و ... تولید کنی
با فریمورک های قدرتمند PHP کار کنی استارتاپ راه بیندازی
با C#.Net می تونی نرم افزارهای دسکتاپ و تحت وب تولید کنی و بفروشی
البته باید قبلش بری کاسبی و تجارت را یاد بگیری
حالا ممکنه برای خودت کار کنی یا برای دیگران بستگی به شخصیت و نوع زندگیت داره
اما اگر بخواهی برای خودتم کار کنی بهتره اول کمی در کسب و کار دیگران تجربه کسب کنی حساب کتاب کار بیاد دستت بعد بری کار خودت را راه بیندازی
دستت اومد داستان چیه جوان!