nina325 (داره از مانشت بالا می ره) ![]() ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۳۱ شهریور ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۲ May 2025 , 09:24 AM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
امضای nina325و اما فردا...فردا یه روز تازست، یه فرصت دیگه، یه فرصت تازه... |
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
maryam.raz (21 مهر ۱۳۹۲ در ۰۹:۴۸ ب.ظ) |
خانمی منتظر ایمیلتون هستم تا امشب بیشتر نمیتونم منتظر بمونم اگر منصرف شدین هم اطلاع بده |
|
![]() |
maryam.raz (20 مهر ۱۳۹۲ در ۰۴:۵۰ ب.ظ) |
دوست عزیز همون اطلاعاتی که ایمیل کردین رو به من ایمیل کنید حداکثر تا امشب اینجا ایمیلم گذاشتم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. به دوستاتون هم اطلاع بدین |
|
![]() |
maryam.raz (19 مهر ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۱ ب.ظ) |
چه خوب ![]() پس اگه اوناهم فرستادن اطلاع بدین که دیگه فردا پس فردا بریم ثبت نام آقای جهانی هم گفتن کمک میکنن |
|
![]() |
maryam.raz (18 مهر ۱۳۹۲ در ۰۴:۱۱ ب.ظ) |
خواهش میکنم شما هم ایمیل فرستادی؟ اینجا هم بقیه بچه ها هستن مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
maryam.raz (17 مهر ۱۳۹۲ در ۰۱:۳۴ ب.ظ) |
سلام دوست عزیز اگه میخوای آزمونهای مدرسان ثبت نام کنی شما هم میل بزن به این آدرس باید تعداد ۱۰ نفر بیشتر باشه که تخفیف بدن ولی حتما میدن چون چیزی تا آزمونها نمونده واز خداشونه! نام ونام خانوادگی , شهری که میخوای آزمون بدی و رشته وشماره تماست رو بنویس sharif_amoozesh@yahoo.com |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |