(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۱۹ ب.ظ)mystack نوشته شده توسط: (01 خرداد ۱۳۹۰ ۰۶:۴۶ ب.ظ)mosenabdoli نوشته شده توسط:
=============================
سلام دوست عزیز
میشه درباره برنامه روزانتون یکم توضیح بدید ؟ مثلا بهتره در روز چند تا درس خوند ؟ برای هر درس چند ساعت وقت میذاشتید ؟ این مسائل برای من یه مقدار مشکل ساز شدن
ممنون
سلام.
بستگی به تعداد ساعتی که درس میخونین داره. ولی خب ۲ تا منطقی تره ... مگر اینکه زبان هم تو برنامه هر روزتون باشه و با اون بشه ۳ تا درس ... ولی باز به مدل درس خوندنتون بستگی داره.
برای هر درس هم پیشنهاد می کنم کمتر از ۳-۴ ساعت نباشه ...
کلن راجع به این چیزا نمی شه یه فرمول کلی بدست آورد یا فتوا داد، ولی خب با فرض اینکه تابستون وخت همه آزاده قاعدتا باید یه برنامه چند روزه (مثلن یه هفته ای) برای خودتون آماده کنین (این روش برای کسایی که تاحالا تجربهی هیچ نظمی رو نداشتن خیلی خوبه ... مثل خود من Big Grin) . بعد سعی کنین تا جایی که می تونین این برنامه رو تحقق بدین ... سعی کنین برنامه نه طوری باشه تو اون باشه محقق کردنش سخت باشه، نه هم وخت اضافه بیارین ... با آزمون خطا لم اش دستتون میاد.
دیگه اینکه ...
هیچی دیگه ... اصلن غیر ممکن نیست ... ممکنه اولش یه کم سخت و ترسناک به نظر بیاد ... ولی یه کم که رو غلطک بیفتین واقعن لذت بخش می شه.
(۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۱۰:۴۳ ب.ظ)inteligentium نوشته شده توسط: حتما هوش رو میرین درسته؟یا نرم افزار؟
بله هوش می رم.