من شخصا با سهمیه رتبه اولی مخالف نیستم ولی با اینکه فرضا رتبه اول امیرکبیر با رتبه اول الزهرا با رتبه اول یه دانشگاه دولتی درجه ۳ یا دانشگاه غیر انتفاعی با رتبه اول یه دانشگاه ازاد بیان شریف بخونن مخالفم و خیلی با این قضیه مشکلات دارم.
و عین بی عدالتیه.
اتفاقا بی عدالتیش علاوه بر اینکه برای خود رتبه اولا باشه واسه منو شمایی که با بدبختی کنکور دادیم هم هست
یه عده میگن سهمیه رتبه اولی سوای ظرفیتیه که توسط سنجش تو دفترچه اعلام میشه ، بله درسته اما اگر استدلالمو که پایین توضیح دادم بخونید متوجه میشین دود بی عدالتیش به چشم منو شمای کنکوری بیشتر میره
دوستان توجه داشته باشن تو ارشد ظاهرا هر استادی تا یه ماکسیمم تعداد خاصی فکر کنم بتونه دانشجو برای راهنمایی داشته باشه در نتیجه هر چی تعداد دانشجو بره بالا یا استاد کم میارن یا مجبورن واسه هر استادی تعدادو ببرن بالا در نتیجه تایمی که قراره استاد بذاره بالطبع میاد پایین
اگر دقت کنید دانشگاهای برتر از سال ۹۰ تا الان به جای افزایش ظرفیت کاهش ظرفیت داشتن امسالم که شبانه ها کشید پایین.
چرا؟
یه دلیلش گرفتن رتبه های برتره اونم به صورت تصاعد هندسی
و دود جبران ضررش و عدم مدیریتش میره به چشم کسایی که زحمت کنکورو کشیدن
تنها راهکاری که به ذهن من شخصا میرسه:
باید برای استفاده از این سهمیه همینطور که معدل موثرو تو کارنامه اولیه لحاظ میکنن، تو سهمیه رتبه اولی هم اعمال شه و هر دانشگاهی بنا بر معدل موثر و سهمیه رتبه اولی اون معدل پذیرش داشته باشه.
خداوکیلی اطرافتون چند نفرو دیدین که هم رتبه اولو داشته باشن هم کنکور رتبه نسبتا خوبی که بشه واقعا یکی از دانشگاهای تاپ قبول شدو داشته باشن؟
یکی که رتبه اول امیرکبیره که خوب مشخصه اگه بیاد کنکور بده یه ذره هم زحمت بکشه میشه زیر ۱۰۰ شایدم زیر ۵۰
روی صحبت من دانشگاهایی به جز این دسته.