من همه دوستان عزیز رو به آرامش دعوت می کنم
انشاا... همه دوستان به نتیجه خوبی خواهند رسید و ما از شادی همه شاد بشیم
بیایید تا اینجا که با هم اومدیم از این به بعدش رو هم با هم بریم :
-
وقتی قبول شدیم مغرور نشیم . این قبولی نتیجه تلاش ما + خواست خدا بوده چون تا اراده خداوند شامل حال ما نشه هرچقدر هم تلاش کنیم نمیشه
-
اگر قبول نشدیم ناامید نشیم . چون ناامیدی بزرگترین توطئه شیطان هست پس وقتی این رو می دونیم خودمون با دست خودمون خودمون رو به دام او نیاندازیم
- در این روزهای باقی مانده خودمون شرایط رو برا خودمو دشوار نکنیم . چون اینم یه بازه زمانی هست که میاد و میره .
- نتیجه هرچه که باشه فردای روز اعلام نتایج به خودمون خواهیم گفت این همه در مسیر انتظار نتایج خودم رو اذیت کردم و بهترین زمانها رو از دست دادم . اونوقت حسرت روزهای رفته رو می خوریم که بهتر میشد ازش استفاده کرد پس حالا که اینو میدونیم از این زمان بهترین استفاده رو بکنیم
- ما تقریبا هممون در رینج سنی هستیم (من یکی که مادربزرگم رو از گروه حذف کنید رینج سینتون متعادل میشه ) که بیش از مقاطع پایین تر می تونیم واقع بینانه به مسائل نگاه کنیم پس به این قابلیت خودمون اعتماد کنیم
- در یک فرصت مناسب که آمادگی ذهنیش رو داریم بدترین حالت رو برا خودمون تجزیه و تحلیل کنیم تا آمادگی پذیرشش رو داشته باشیم . چون اکثرا ما از این که نمی دونیم چه اتفاقی خواهد افتاد و یک هاله مبهم در ذهنمون هست، از وقوع برخی حوادث می ترسیم . و البته دلیل دیگه ترسمون هم اینه که نمی دونیم با برخی اتفاقات باید چطور برخورد کنیم ، پس بهتره برای هر دوحالتی که ممکنه اتفاق بیفته یک پیش بینی و پیش برنامه ریزی داشته باشیم تا به خوبی در زمان لازم، کنترل اوضاع رو در دست بگیریم
- با این وجود نتیجه خوب هم همیشه اون چیزی که ما انتظارش رو داریم نیست و به همین ترتیب نتیجه ای ممکنه از نظر ما بد باشه ولی واقعا بد نباشه چون خیری درش نهفته هست که ما نمی دونیم
همتون رو به خدای بزرگ می سپارم و در این روزها براتون آرزوی آرامش می کنم
بهترین آرزوها برای بهترین دوستان