به خودم قول داده بودم که دیگه توی مانشت خودم رو قاطی این قبیل مسائل نکنما! اما حرف مونده توی گلوم، نمی تونم نگم!
آدمی که آدم باشه، یک همسر رو برای خودش انتخاب میکنه! اصلاً این که یه نفر در یک زمان عاشق ۲ نفر باشه، دور از انسانیته! حالا چه زن باشه چه مرد!
هیچ فرقی نداره! فقط این عمل رو در مورد زن، تابو کردن و در مورد مرد آزاد جلوه دادنش! تنوع طلبی در این زمینه بیماری ای هست که در هر دو جنس زن و مرد وجود داره!
امکان نداره مردی رو که تنوع طلب هست رو بشه از خواسته ش بازداشت، همون طور که امکان نداره بشه مردی که وفادار هست به خیانت واداشت! حتی اگه بهش بگن که ثواب داره ۱۰۰ زن بگیری! (چه برسه به این که بگن میتونی!)
همین حرفها رو هم در مورد زن میزنم اگر چه تابو هست!
امکان نداره زنی که تنوع طلب هست رو بشه از خواسته ش بازداشت، همون طور که امکان نداره بشه زنی رو که وفادار هست به خیانت واداشت!
من با عقلم جور در نمیاد دینی که این همه لطافت داره همچین دستوری توش وجود داشته باشه!
تنها حرفی که می تونم در مورد این آیه بگم اینه که مثل این هست که یه قطعه از یه پازل رو داشته باشیم و بخوایم حدس بزنیم کل پازل چی هست!
اگه واقعاً این حدسی که ما می زنیم درست باشه، یه خالقی رو می پرستیم که مخلوق خودش رو نمیشناسه! (تناقض!) من چنین خدایی رو نمی پرستم! خدای من گونه ای دیگر است!