(۲۰ خرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ ق.ظ)mahtab_rafiei نوشته شده توسط: لطفا در مورد درس گسسته هم نظرتون رو بگید واسه کنکور آی تی درسته حذف بشه؟؟؟من بنظر خودم حس میکنم تو این درس متوسطم(متوسط از نظر خودم)البته همیشه ریاضیم خوب بوده علاقه هم دارم به این درس.پارسال هم خوندم یه مقداری اما منصرف شدم و حذفش کردم.از بس که همه میگن نمیشه گسسته زد آدم دلسرد میشه
میترسم این همه بخونم بازم نتونم تستی بزنم،ولی بازم راضی نمیشم حذفش کنم،با وجود اینکه خیلیا میگنت بهتره حذف بشه
حذف کردن این درس به مراتب پر سود تر از حذف نکردنش هست.
چون دوماه سه ماه می شینی میخونی و آخرسر می بینی اگر خودتو بکشی یک تست هم بیشتر نمیتونی بزنی(تازه اگر بزنی)
در صورتیکه با همین وقت میتونستی خودتو در دروس دیگر تقویت کنی.
ضمنا نظر بنده اینه که برای اینکه تو ساختمان داده قوی باشید نیازی نیست در گسسته قوی باشید. خیلی به هم ربط ندارند. و تازه اگر هم ربط داشته باشند میتونید فقط همون مباحث مرتبط رو بخونید.
رتبه ۱۱ ارشد آی تی امسال کلا دروس مشترک ۳۴ زده، بنده هم که ۱۷۶ شدم ۲۹ زدم، تقریبا نزدیک دو تست باهاش فاصله دارم که که بخاطر اشتباه خودم سر کنکور بود. بنده گسسته رو بعد از اینکه فهمیدیم فایده نداره و وقتم از دست رفت حذف کردم. با تمام این تفاسیر بدون گسسته ۲۹ زدم و تازه به راحتی میتونستم باز هم بدون گسسته حتی تا ۳۶ ۳۷ هم بزنم.
سوالات گسسته بسیار سخته، اگر وقت کافی ندارید که مسلط شوید و یا هوش بسیار زیاد ندارید یا پایه بسیار قوی ندارید رهاش کنید و با این کار میتونید در دروسی مثل طراحی نزم افزار که حفظی زیاد داره مسلط بشوید و هم چنین شبکه که پراکندگی زیادی داره.
اگر کسی میگوید باید گسسته خوند و حذف کردنش ضرر دارد لطف کند با آمار اثبات کند که چند نفر با چه رتبه هایی چند تا تست گسسته در این سالهای اخیر زده اند وگرنه بیخود دانشجویان پشت کنکوری را دلسرد نکنید و آنها را در دام گسسته نیندازید.
شما بدون گسسته هم میتوانید دروس مشترک بالایی بزنید. چون این درس برای همه سخت است و جالب تر آنکه طراحان تست اصلا در این درس رحمی به خرج نمیدهند که شما بگویید شاید آسان بدهند و فلان.
خلاصه این نظر بنده بود، نمیگویم قطعا درست است ولی قطعا نظر آقای فرداد هم درست نیست.
اگر میخواهید کاملا مطمین شوید باید با آمار و ارقام جلو بروید.
خلاصه من سر این کنکور اگر حرف دوستم رو گوش میکردم و بیخود وقتم رو یک ماه سر گسسته نمیگذاشتم، بیشترین فایده رو می بردم.