به چندین دلیل میگم!
۱- ممکنه کسی(حتی فارغ التحصیل کارشناسی) اصلا نحوه خلاصه نویسی سیستماتیک و خوب رو بلد نباشه! این خلاصه های چون خلاصه های مفیدی بودن، می تونه بهش کمک کنه.
۲- ممکنه کسی خلاصه نویسی بلد باشه ولی برای درس های محاسباتی مثل گسسته نه درس های حفظی مثل مهندسی نرم افزار و مدیریت و...! خب این بهش کمک می کنه.
۳- ممکنه کسی درسی مثل ساختمان داده(که اکثرا ترم ۳ پاس کردن) رو اوووووه!!! اِن سال قبل پاس کرده باشه و حتی سرفصلاش یادش نمونده یا فقط سرفصلاش یادشه، خب خلاصه نویسی ی یاداوری و اصطلاحا تریگر کردم آنچه او یاد گرفته است، میشه.
۴- برای شخصی مثه من که درسی مثه مدیریت رو اصلا سررشته ندارم و اصلا نمیدونم چیا داره و اصنم نمیخوام فعلا ها روش وقت بذارم و گذاشتم اگه وقت کم نیمد، بخونمش، خب خوندن خلاصه نویسی های ی فرد موفق، یک امتیازه!!!
۵- خلاصه نویسی های هر فصل یک درس، دید کلی برای هر کسی میده، بذارید این طور بگم، دو حالت داره:
الف) در فصلی ضعیف هستم، یا نسبت به فصلی دید خوبی ندارم یا خوندنش سخته برام و... به هر دلیلی وقتی میخوام اون فصل رو برای خوندن شروع کنم، حس خوبی ندارم، خب اگر قبلش ی خلاصه خوب از یک درس رو بخونم، کلمات کلیدی اون فصل رو ی نگاه بندازم و چهارچوب اون فصل رو بدونم و ... وقتی می خونم، حس بهتری پیدا می کنم.
ب) در فصلی متوسط یا قوی هستم، مرور جزیی روی خلاصه های اون فصل شارژم می کنه..
و.....
دوستان اگر با رتبه برترای مانشت آشنایی دارید، ازشون بخواین به این تاپیک سر بزنن شاید موافق بودن!
من تازه واردم هنوز