در سوال ۹۴ داریم
A(int i){
If(i>0){
A(i/2)
A(i/2)
}
Print
}
برای سادهتر شدن موضوع یک شاخه درخت عمقی رابطه بازگشتی رو در نظر می گیریم تا بدانیم چه جایی یا جا هایی ستاره چاپ می شود.
برای مثال A(4)
A(4)—i>0—A(2)—i>0—A(1)—i>0—A(0)—i=0—print
زمانی که از شرط if بیرون می آییم ستاره چاپ می شه این حرکت تا برگ بود حالا اگر نود
A(1) رو در نظر بگیرید پس از اینکه دو تا نود A(0)ستارشون رو چاپ کردن خارج از if نوبت A(1) می رسه که اون هم ستاره رو چاپ می کنه پس ما به تعداد نود های درخت بازگشتی ستاره داریم.
پس شکلی رو که afagh1389داشتند درسته.
فکر کنم منظور طراح سوال تعداد i=0ها بوده که جوابش گزینه ۴ می شه
در صورتی که در صورت سوال داشتیم
A(int i){
If(i>0){
A(i/2)
A(i/2)
}else if Print
}
یعنی فقط زمانی که i=0 است ستاره رو چاپ کن
جواب گزینه ۴ می شد
-----------------------------------------------------
در مورد سوال ۷۶ تصویر afagh1389 درسته من خودم هم به همین شکل رسیدم ولی سوال رو رد شدم
فکر کنم سازمان سنجش درخت هایی رو که از جابجایی شاخهها بدست می یاد رو متفاوت ندونسته و کلا یک درخت حساب کرده چون شاخهها به ۳! امکان جابجایی دارند جوابی رو که afagh1389بدست اورده اگر بر ۳! تقسیم کنیم جواب نهایی رو گزینه ۴ می شه.
مثلا{فرض کنید صفر ریشه و ۱-۴-۷ فرزندان صفر باشند}
آیا این دو درخت با هم برابرن
** ۱-۲-۳
۰* ۴-۵-۶
** ۷-۸-۹
** ۴-۵-۶
۰* ۱-۲-۳
** ۷-۸-۹
اگر نظرتون اینکه برابر هستند جواب درسته
و اگر برابر نیستند حق با afagh1389 است.
اگه درخت دودویی بود خوب چون فرزند چپ و راست فرق می کرد می گفتیم درخت متفاوت
آیا این قضیه در گسسته برای درخت ریشه دار هم مطرح هست یا باید مثل یک درخت عادی که یک گراف (با v راس و v-1 یال) همبند و بدون دوره بهش نگاه کنیم؟
-------------------------------------------------------------------------
در مورد اعتراض هایی هم که می کنید حتما سعی کنید دلایل کامل و منطقی تون رو با تمام ریزکاریهاش به صورت ساده و بدون ابهام ارسال کنید فکر کنید می خوایید برای یک نفر که اصلا سوال رو ندیده توضیح بدین با تمام فرضهای مسئله و جوابهای داده شده و نتیجه گیری نهاییتون.
سعی کنید اگر سوال شامل فرمول یا شکل و یا حتی اگر نوشتتون برای تاثیر پذیری بیشتر نیاز به شکل بندی خاصی در صفحه داره حتما اون رو بصورت فایل jpg در اورده و علاوه بر نوشتن در قسمت توضیحات اون رو به صورت عکس هم ضمیمه کنید .
اگر به منبع ای هم ارجاع بدید باز کاملتره .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه سوالی هم داشتم در مورد سوالاتی که ۲ گزینه صحیح دارن آیا حذف می شن یا هر دو گزینه صحیح محاسبه می شن؟
با تشکر