اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۱۴ ب.ظ
به نظر من سوال ۹۴ ساختمان مشکل داره هیچکدوم از گزینهها با جواب نمیخونه چون شرط پایان i>0 است به ازای A(0 هم یک ستاره چاپ میکنه . اگه t=4 باشه ۱۵ تا ستاره و اگه t=2 باشه ۷ ستاره چاپ میکنه. اگه کسی دلیلی داره که میگه گزینه ۴ درسته بگه. اگه هم به نظر شما هم کلید درست نیست این رو به گوش مسئولین برسونید. با تشکر. |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - titan - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ب.ظ
سلام بچه ها سوال ۹۰ ساختمان که گفته بود n عدد از ۱ تا logn داریم اگر همه اعداد متفاوت باشه مگه بدترین حالت ارتفاع درخت n نمیشه و بهترینام logn. n>ارتفاع>logn ? سنجش گزینه ۴ رو زده!!! |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۲۶ ب.ظ
نه، گفته بود از بازه از ۱ تا logn توی درخت دودویی عناصر تکراری رو در نظر نمیگیریم انگار که logn عدد داریم. |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - titan - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۳ ب.ظ
من که سر جلسه به این نتیجه نرسیدم که logn عدد متفاوت داریم.میتونست واضحتر منظورش و برسونه!! |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۳۵ ب.ظ
خوب نوشته n عدد در بازه ۱ تا logn و از هر عدد حداقل یک نمونه موجود باشد یعنی logn تا عدد غیر تکراری. اشکالی نداره منم منظور سوال heap و خیلی سوالای دیگه رو نفهمیدم نمیدونم چرا دقت نکردم تازه شما که داده رو خوب زدید من با اینکه مسلط بودم اما ۳۰% هم نزدم یعنی من ۱۴ تا سوال جواب دادم که خیلیها رو غلط زدم .وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - delta - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۲ ب.ظ
سوال ۹۱ داده.o(n) چه طور میشه؟من سر جلسه اینطوری گفتم که در minmax حذف کوچکترین عنصر از مرتبه logn هستش و همینا زدم.کلا سوالا قاطی کردم ولی نمیدونم چرا n شد. اون سوال نظریه هم (۱۲۴)هم من میگم شرط لازم درسته.تو کتاب لینز پیداش کردم یه مثال زده و گفته ببینید همیشه این شرط برای اثبات نامنظم بودن کافی نیست و بعدم اخرش گفته این شرط لازم ولی کافی نیست.اصلا اگه ما این جمله را در نظر بگیریم میبینیم خیلی بی معنی هستش(این شرط کافیه اما لازم نیست) البته تو علوم کامپیوتر هیچ اصلاحیه ای وجود نداره حالا نظراتمونا میفرستیم ولی میدونم که هیچ فایده ای نداره |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۴۶ ب.ظ
سوال ۹۱ رو من هم logn زدم خیلی زود از روی سوال گذشتم ! به خاطر اینکه کوچکترین عنصر در maxheap در برگ قرار داره و برای پیدا کردنش n/2 مقایسه لازمه که میشه از مرتبه n! چقدر ساده بود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۳ ب.ظ
به نظر من که شرط کافی درسته. |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - delta - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۶:۵۶ ب.ظ
شما این جمله را قبول دارید اصلا فکر کنید در رابطه با سوال نظریه نیستش هر چیزی میتونه باشه:این شرط کافی میباشد اما لازم نیست؟؟؟؟ گزینه ۴ همینا داره میگه |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۶ ب.ظ
دلیلش اینه ما میگیم هر زبانی که منظمه توی لم صدق میکنه اما نمیشه نتیجه گرفت که منظمه چون ممکنه که زبان نامنظمی هم در لم صدق کنه اما وقتی صدق نکرد یعنی نامنظمه پس یه شرط لازم برای منظم نبودن نیست ولی کافیه! من برداشتم اینه شاید اشتباه میگم! |
RE: اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - delta - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۰۶ ب.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: دلیلش اینه ما میگیم هر زبانی که منظمه توی لم صدق میکنه اما نمیشه نتیجه گرفت که منظمه چون ممکنه که زبان نامنظمی هم در لم صدق کنه اما وقتی صدق نکرد یعنی نامنظمه پس یه شرط لازم برای منظم نبودن نیست ولی کافیه! ولی من قبول ندام کتاب لینزم که با یه مثال نشون داده اخرشم توضیح داده دیگه.اینم بگم تو جزوه حاج سید جوادی گفته شرط کافی. در هر صورت گزینه درست همین انتخاب شده عوضم نمیشه.شد به نفع شما به ضرر من چون اینطوری درصد نظریه من میشد ۶۷ اشکال ندار |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۱۸ ب.ظ
خداییش این سوال ۹۴ داده رو بیاین اعتراض کنیم من درصد دادهام خیلی افتضاح میشه |
RE: اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - psps1368 - 08 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۱۶ ب.ظ
یه چیزی که از خنده روده بر شدم خوندمش.... اول سوالات نظریه نوشته: در سوال های ۱۱۱ تا ۱۲۵، لامبدا کله پوچ به طول صفر... اینو هم بیاید همه اعتراض بزنیییییم. |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۲۱ ب.ظ
آقا پیام شما این ۹۴ رو درست زدین؟! |
اعلام سوالات مشکل دار علوم کامپیوتر - ف.ش - ۰۸ اسفند ۱۳۸۹ ۱۱:۴۹ ب.ظ
اون سوال آمار اول آمار رو هم اعتراض کنیم ۲ گزینه غلط بود تازه من مونده بودم بزنم نزنم کدوم رو بزنم من ساختمان بین ۱۵ تا ۳۰ درصد زدم |