(۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: شخصه خیلی خوشحالم که مانشت رو بدون تبلیغ سرپا نگهداشتیم. کلی معنا داره این کار. ان شا الله یه وقت آزادی پیدا کنم و یه سری سرویس جدید رو به کمک مدیران به مانشت اضافه کنم.
سیاست مالی مانشت شباهت زیادی به ویکیپدیا داره. بد نیست در مورد سیاستهای مالی ویکیپدیا مطالعهای داشته باشید.
درود
بنظر بنده اصلا هیچگونه شباهتی تویه سیاست مالی با ویکی پدیا نداره چیزی که عملا میشه دید(نتیجه ) اینه که تویه ۲۰۱۱ نزدیک ۲۰ میلیون$ دلار
حمایت های مالی بود که الان دیگه به گزارش ایتنا از همکاران سیستم اکنون به جای بنر درخواست کمک مالی روی صفحات ویکیپدیا، بنر تشکر از حامیان مالی جایگزین شده است.
ویکی پدیا از جامعیت برخوردار هست به معنای تنوع مطالب ولی مانشت فقط مختص رشته ماست که فقط یه رشته هست با جامعه آماری خیلی کم
چیزی که معلومه ویکی مدیا یک بنیاد غیرانتفاعی است که کاربران اینترنت آن را بیشتر با دانشنامه آنلاین ویکی پدیا میشناسند. اما ویکی مدیا وبسایتهای دیگر مثل ویکی مدیا کامنز، ویکیشنری (wikitionary) و ویکی بوکز را هم مدیریت میکند.
وبسایتهای این بنیاد بیش از ۴۷۰ میلیون بازدیدکننده دارد.
میزان کمکهای دریافتی این بنیاد در مقایسه با سالهای گذشته رشد بسیار زیادی داشته است.
این بنیاد در سال ۲۰۰۸ فقط توانسته بود ۴.۵ میلیون دلار کمک جمعآوری کند.
دانشنامه ویکی پدیا عنوان پنجمین وب سایت پربیننده در سراسر جهان را به خود اختصاص داده، اما بودجه آن در مقایسه با دیگر وب سایتهای پربینده بسیار ناچیز است و درآمد خود را از راه دریافت همین کمکهای مردمی تامین میکند.
چرا ما در ایران فقط از کلمات سرپانگه داشتن و از اینجور مسائل استفاده میکنیم در صورتی که اون ور آب وضع انقده خوبه که میگه دیگه بنر سایتو عوض میکنم میزارم تشکر از حامیان
البته مقایسه نمیتوان کرد
ولی از هرچه بگذریم سخن دوست خوش تر است هیچ جا مانشت خودمون نمیشه یه خط ( یه تار موی )مانشت رو با ۱۰۰ تا مثل اون سایت ها عوض نمیکنم
i love u manesht