مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(شاید چیز جدیدی نباشه اما خواستم
هواستون باشه ( با ح جیمی مینویسند یا ه دو چشم))
سلام
به دلیل اهمیت موضوع، بر آن شدم که این مطلب رو به صورت تصویری ارائه کنم.
امروز ۱۸ فروردین ۱۳۹۲ وقتی وارد ایمیلم شدم با نامه ای جدید با عنوان Settings Alternate Address - Dear user Add an alternate email address مواجه شدم.
وقتی ایمیل رو باز کردم در نگاه اول با ایمیلی از سوی گوگل مواجه شدم که به من پیشنهاد میکرد آدرس ایمیل دوم اکانتم رو برای مواقع اضطرار وارد کنم.
وقتی برروی لینک
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
که مشخصا به سایت گوگل اشاره میکنه کلیک کردم با صفحه زیر مواجه شدم. که در نگاه اول متوجه تغییر آدرس دامین سایت شدم.
با توجه به اینکه نام دامنه با لینکی که برروی ان کلیک کردم فرق میکرد و نام دامنه هم کمی عجیب بود به سراغ سایت domaintools.com رفتم و با تایپ دامنه accountsgmail.com متوجه شدم که دامنه تقلبی بوده و مربوط به فرذی در ایران است.
لطفا با اشتراک این صفحه به هر صورت ممکن اطلاع رسانی نمایید. کپی و اشتراک به هر شکل آزاد است.
در صورتیکه جنابعالی با این ایمیل مواجه شده اید و رمز خود را وارد نموده اید بهتر است در اولین فرصت رمز عبور خود را عوض کنید و در صورتیکه اکانت شما هک شده است بهتر است با استفاده از مشخصات وارد شده و تماس با پلیس فتا مورد خود را پیگیری نمائید.