(۲۶ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: با سلام و خسته نباشید
ابتدا از آقای دکتر تنهایی و کسانی که اجازه دادند من خاطراتم رو بنویسم متشکرم
امروز دوشنبه ۲۶ فردوردین ۹۲ دارم این مطلب رو مینویسم . من از چندین هفته ی قبل به اعضای مانشت و کسانی که در تحصیلاتشون موفق بودند پیام داده بودم و آنها هم طبق تجربیاتشون بهم راهنمایمی کردید (بازممنون همهه شون هستم هرچه تشکر کنم بازم کمه )منم یک هفته برنامه ی که می ریختم درس بخونم خوب و عالی میخوندم ولی بعد از یک هفته درسها رو ول میکردم و دوباره بعد از چند ماه دوباره باز یه هفته برنامه میریختم میخوندم و بعدش به خاطر خستگی و.... ول میکردم.ولی سه هفته ای است که دارم برنامه هامو به خوبی دارم اجرا میکنم و به خاطر این یک جمله ی خیلی تاثیر گذاشت و اون جمله ای بود تلاش کردن و نتیجه نگرفتن بهتر از تلاش نکردن است. و سخنی از ادیسون : یک درصد نبوغ و ۹۹ درصد عرق ریختن(تلاش کردن).ویک سخن : یا کاری آغاز نکن یا برای انجام آن از همه ی نیروی خود بهره بگیر
من از این سخنانی که نوشتم و تاثیری زیادی رو ی من داشت و تونستم با توکل به خدا به همه ی کارهای که دارم برسم پس سعی کنید تلاش کنید.
در آخر از همهی کسانی که این مطلب رو میخونم تشکر میکنم و اگر ممکنه نظراتشون رو هم بگویند.
سلام به همه دوستان ،آقای محمودی جملاتی که نوشتیدخیلی زیباهستندانشاا... همه مابتونیم به این فرمایشات بزرگانمون عمل کنیم
امیدوارم درتمام مراحل زندگیتان بابرنامه ریزی دقیق پیش برویدوهمواره موفق باشید...