(۱۸ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ ق.ظ)Aurora نوشته شده توسط: نسخه قدیمیش با جدید چه فرقی داره؟
من کتاب قدیمیش رو تو کتابخونه ی دانشگاه پیدا کردم حدودا مال ۱۰ سال پیش بود.فوق العاده نثر زیبایی داره.از اون کتاباییه که تئوری وار حرف نمی زنه و کاملا کاربردی کار می کنه.
کتاب قدیم به این صورت بود که هر صفحه را از عرض به دو قسمت تقسیم کرده بود. هر صفحه یک تیتر جداگانه داشت و فقط در مورد یک خط فرمان صحبت می کرد.سمت راست صفحه توضیح نوشتن کد و نکته های مربوطه بود.سمت چپ دوباره دو قسمت شده بود.در قسمت بالا تصویر یک صفحه ی notepad بود که تمام کد های تایپ شده را نشون می داد.قسمت پایین نیمه دوم تصویر مرور گر اینترنت اکسپلورر بود که خروجی کد نوشته شده را نشون می داد.
همین تقسیم بندی باعث می شد که خیلی راحت به مطلبی که مورد نظرته برسی .حتی اگر از روی توضیحات هم متوجه نمی شدی که باید چه جوری از این کد استقاده کنی نیمه ی دوم صفحه حجت را تمام می کرد!!!!البته ورژن جدید هم که من رفتم بخرم به همین صورت بود فقط چون قطع وصفحه بندی کتاب یه خورده فرق کرده اون راحتی در خوندن را نداشت.فونت ها درشت تر شدند.
البته شما هر ورژنی که بهش برخوردید را بخرید و کار را شروع کنید...من یه خورده حساسم!!!!