(۲۹ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۵۶ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (28 شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۴۵ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:
دوستان ی سوال چک یا سفته برای استخدام شدن برای چیه اصلش؟
حسن انجام کار؟؟؟؟؟
معمولا چ قدر بایدباشه
من نظرم روی سفته هست آخه نمیخوام ب کسی رو بزنم برای چک
بعد اینکه چ وقع میتونه دردسر ساز باشه
کلا ممنون میشم راهنمایی یا توصیه ای اگر دارید بگید
شما فرض کن مدیرعامل یه شرکت هستی و یه اگهی زدی و چند نفر به واسطه اون آگهی میان برای مصاحبه و استخدام یه غریبه ! چطور می تونی به خودت تضمین بدی که اون شخص به شرکت یا اطلاعات شرکت دستبرد نزنه ! پس اصولا بد نیست سفته !
اما اینکه چقدر باشه بستگی به شرکت و میزان اهمیت کار و کار شما باشه دیگه حداقل ۲۰ می گیرن
سفته بهتره و میزان سفته روی قرار داد شما باید ذکر بشه و روی خود سفته هم ذکر بشه به عنوان حسن انجام کار
من شرکت قبلیم ۳۰ تومن سفته دادم موقع جدا شدن هم مشکلی پیش نیومد و نکته جالب تر شرکت جدید هیچ نوع سفته ای نگرفت !!!
برای این منظور از قراردادی به اسم nda استفاده میکنن و سفته نیاز نیست.
معمولا خود شرکتها هم نمیدونن چرا سفته میگیرن

شاید ی بار روانی میخوان برای کارمند ایجاد کنن. من که تا الان سفته ندادم.
فقط ی بار رفتم مصاحبه HR ی شرکت تقریبا بزرگ (دادهپردازی رسپینا) و توی فرمشون زده بودن که ۲۰ تومن سفته نیازه! از hr پرسیدم که دلیل این سفته چیه؟ گفت برای محرمانه موندن اطلاعات و ... ، گفتم خب قرارداد nda رو برای همین کار گذاشتن! گفت این علاوه بر قرارداد nda عه

گفتم خب چرا؟ گفت میگیریم دیگه : )))))))) گفتم من نمیتونم سفته بدم ولی اگه اطلاعات همچین شرکتی ۲۰ میلیون میارزه من ۲۰ تومن اطلاعاتتون رو میخرم.البته بعدش دیگه به مصاحبه فنی دعوت نشدم و همون hr ریجکت شدم.
اگه کار پیدا کردن سخته براتون، سفته رو با رعایت نکات مربوطه بدید، چون در آخر نهایت ی ذره بخوان موقع استعفا اذیت کنن که اگه بدونید کاری نمیتونن بکنن اذیت نمیشید.