(۲۵ شهریور ۱۳۹۹ ۰۱:۰۳ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: - امیر تقی خان تجریشی چند سالشه؟
با این یکی امروز آشنا شدم!
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه ذره پوستش زیادی صاف نیست واسه همچین مسئولیت سنگینی (!) ؟ شمام احساس نمیکنید خط ریشاشو رنگ کرده؟! یا من دارم زود قضاوت میکنم؟
اینا کین خدا؟ از کجا اومدن
پشت میز مدیرعاملیِ یکی از هلدینگایِ شستایی که ثروتش قابل حساب نیست چکار میکنن یارب!؟
یارب یه تهدیگ سوختهای لااقل از این سفره به ما هم برسان
چقدر ذوق کردم امروز به +۳۱% پترول!! خستگی این مدت از تنم دراومد
ناگه ناظر عشقق کشید ابطالش کنه!! به همین راحتی! به همین خوشمزگی!
کثافت از این بورس میباره, اونم واسه بار دوم!
صفهای فیک بازم داره تکرار میشه!
این چه بورسیه که وقتی مثبته نمیشه واردش شد, وقتی منفیه نمیشه خارج شد!
اصلاً حس خوبی ندارم, روزای مثبت بیشتر حرص میخورم تا روزای منفی
معذرت از جمع؛ اما این حس خر بودن و سواری دادن به یه مشت ژنِ خوک دست از سرم برنمداره! نمیتونم این حسو از خودم دور کنم! شمام اینطورید یا من باس یه مشاوره بدبینی برم؟
حتی سودهایی هم که میگیرم حس خوبی ندارم بهشون
همین شستا یه روزی آغل ابرمفسدای مملکت بود, فقط خدا میدونه چقدر چریدن از این مرتع! بعد حالا خودمون داریم به این منابع فساد رونق میدیم و پول میریزیم پاش!! یا خساپا که یه قاتل اهلیه بیشتر, تا یه خودرو ساز!
صبح تاشب تو هر مجلسی میشینی دار و دشنام میدی به ستاد اجرایی فرمان امام! بعد فرداش میری تو صف نماد برکت!
شدیم ریزهخور دم و دستگاهی که یه اپسیلون شفافیت ندارن!
فکر کن همون چاقویی که سرمونو باش بریدن رو میگرن جلومون تا ما هم یه لیس بزنیم ازش و منتفع بشیم!
آخه این چه زندگی سگییه که ما اینجا داریم؟
(۲۵ شهریور ۱۳۹۹ ۰۱:۰۳ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: - پرچمدارای بازارو دارن یواش یواش بهقید وثیقه آزاد میکنن, یحتمل تو همین هفته گروه بیصاحاب خودرو هم از یتیمی دراد و بازار یه تکونی بخوره! امروز رو چارت
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
کلی نقاشی کشیدم, آخرشم چیز خاصی دستگیرم نشد : ) ) )
چه ژالِب! به یکی از قیمتا واکنش نشون داد : )
امروزم تا +۵ رفت, ولی نمیدونم کجا کلوز کرد
خودروییام باز شدن
والبر هم که گفته بودم واچلیست نگه دارید تو این سه روز بهترین عملکرد داروییا رو داشته!
حالا به میمنت این پیشبینی هایی که لااقل تا الان جواب دادن, این یکی هم زیر نظر داشته باشید و تحلیل کنید
باتشکر
ارادتمند شما, بقرهی والاستریت