(۰۸ شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۵۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: (08 شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۱۰ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: چون زیاد وقت نمیکنم کتاب بخونم وقتی تصمیم میگیرم ی کتابی بخونم روی انتخابش خیلی حساس میشم. الآن بین چندتا کتاب موندم :
۱-عادتهای اتمی
۲-انسان به دنبال معنا
۳-مرداب روح
۴-دال دوست داشتن
موندم کدوم رو بخونم
والا من شخصا خیلی دنبال کتاب های افزایش بازدهی مث همین عادت های اتمی و غیره نمیرم چون حس میکنم چیزهایی که باید بدونم را میدونم ولی باید در عمل اجراشون کنم. من فکر کنم خیلی ها اینطوری هستیم. مثلا وقتی یک کتاب را میخونیم همه چیزشو از قبل میدونستیم ولی به جای این که به عمل بگیریم میشینیم یه کتاب دیگه میخونیم.
بقیه مواردو نمیدونم ولی عنوان هاشون جالب به نظر میاد
ببین من دشمن درجه یک کتابهای برایان تریسی طور ام
به نظرم این دسته کتابها جزو کتابهای روانشناسی زرد موفقیت (زرد مثبت اندیشی) قرار میگیرن حتی. ولی کتاب عادتهای اتمی گویا بر پایه عمله بیشتر تا تعاریف. البته اینم بگم که به نظرم ۹۰ درصد این کتابها رو میشه توی ۲۰ صفحه خلاصه کرد بدون اینکه قسمت مهمی از کتاب از دست بره!
حالا من همین عادتهای اتمی رو شروع کردم، اگه فرقی با کتابهای برایان تریسی میکرد اعلام میکنم
(۰۹ شهریور ۱۳۹۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: بچه ها به نظرتون ساینا خوبه یا تیبا ۲ ؟
من از قیافه ساینا خوشم میومد (در مقایسه با بقیه ماشینهای اقتصادی) نسبت به بقیه ماشینهای ایرانی هم آپشنهای خوبی داشت و داشتم راجع بهش تحقیق میکردم که ی ویدئو دیدم و پشیمون شدم.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
طرف ماشینش رو گذاشته بود زیر آفتاب و داشبورد ماشین آب شده بود