(۰۷ شهریور ۱۳۹۹ ۰۱:۵۵ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: کسی از دوستان تا حالا ساعت هوشمند خرید؟
خوبه کلا؟؟
این دوتا چشم منو گرفتن :
از قیافه ی اونی که ارزون تره بیشتر خوشم میاد
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من سامسونگ گلسی اکتیو دارم. قبلا گارمین از این دست بند های هوشمند هم داشتم سوال داشتی شاید بتونم جواب بدم
بند من اون غیر چرمی ارزونه هست و رنگ سیاه و من خیلی دوستش دارم. من کلا بند چرمی را خیلی دوست ندارم چون خیلی ورزشی و جوانانه به نظر نمیاد
(۰۶ شهریور ۱۳۹۹ ۰۶:۳۲ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: (06 شهریور ۱۳۹۹ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Saman نوشته شده توسط: کسی از دوستان تا حالا ساعت هوشمند خرید؟
خوبه کلا؟؟
این دوتا چشم منو گرفتن :
از قیافه ی اونی که ارزون تره بیشتر خوشم میاد
بستگی داره، برای چه کاری میخوای؟
به نظر من بیشتر اسباب بازی هست...
یه جنبه ایش همون زیباییش هست به نظرم. مثلا خیلی ها ساعت غیرهوشمند معمولی میبندن در صورتی که کی توی این دوره نیاز به ساعت داره ولی جدای از اون برای اونایی که اهل سلامتی ان هم خوبه . مثلا میزان خوابت را اندازه گیری میکنه و مثلا برای ادمایی که میخوان به اندازه بخوابن نه بیشتر یا کمتر خیلی خوبه. یا میزان کالری و همچنین میزان فعالیت های ورزشی یا تحرک در طول روز را حساب میکنه و یادآوری میکنه که مثلا یکمی راه برو یا چیزای این جوری. کنترل موبایل از طریق گوشی هم جالبه برای ادمایی که اهل ورزشن مثلا کوه نوردی میری نیازی نیست کوشی هی دستت باشه برای اهنگ گوش کردن یا تلفن جواب دادن و ...
تمام موارد رو گفتی.قربونت
منم دقیقا از بند چرمی خوشم نمیاد.قراره هفته دیگه برم همه رو از نزدیک ببینم.
همون کوه رفتن و اینا واقعا خوبه.من خیلی بدم میاد گوشی مدام توو دستم باشه
(۰۷ شهریور ۱۳۹۹ ۱۰:۰۲ ق.ظ)ezra نوشته شده توسط: کتاب برای [هدیه]تولد سیسالگی [پسر] چی پیشنهاد میدید؟
انسان در جستجوی معنا