(۱۶ تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۳۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۲۳ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (16 تیر ۱۳۹۹ ۱۲:۱۸ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: این مشکلو از وقتی که یادمه داشتم حداقلش از ۱۸ سالگی و بعد مستقل شدن از خانواده!! شب موقع خواب مقاومت میکنم در برابر خواب هر کار دیگه ای میکنم از یوتیوب بگیر تا کتاب خوندن و غیره. بعد صبح دیر بیدار میشم و اعصابم خورد میشه که دیر بیدار شدم و وقتم هدر شد و باعث میشه روزم بد شروع بشه :/
مشکل تو با ازدواج حل میشه
just kidding ...
اتفاقا موافقم و احتمالا حرفت درسته ( البته حالا هزار تا استثنا و اما اگر این وسط هست که وارد جزییات نمیشم). حس میکنم یه بخشیش به خاطر اینه وقتی شب میشه حس میکنم یه بخشی از وجودم ارضا نشده. نمیدونم دقیقا چطوری توضیح بدم انگار نیاز به حرف زدن با یک پارتنره یا نیاز به ارتباط عاطفی. یه حس سنگینی قبل از خواب احساس میکنم که باعث میشه نتونم با آرامش صد درصد چشممو ببندم و بخوابم. یه جورایی بیش از اندازه انرژی دارم شب ها
اکثر مجردها اینطورین انگار یه چیزی رو گم کردن بخصوص شبا که همه جا خلوته میرن تو فکر ! بعد گوشی رو برمی دارن تو شبکه های مجازی دنبال پارتنر می گردن
هر چند این وضعیت برای هر کسی متفاوت هست مثلا من خودم تا دلت بخواد یوتیوب رو باز می کنم همش آهنگ و ویدیو گلیپ نگاه می کنم ! کسی هم باشه باهاش چت می کنم !
ولی این وضعیت بیشتر برای مجردها و اونایی که سینگل هستن اتفاق می افته
هیچ دقت کردین دو تا از مدیران مانشت تا زمانی که مجرد بودن همیشه تو مانشت بودن تا متاهل شدن دیگه خبری ازشون نیست ! از یکیشون پرسیدم برای چی دیگه تو بحث ها شرکت نمی کنی گفت اون موقع مجرد بودم
در کل دلایل مختلف هست که آدم شبا نمی تونه بخوابه یکیش تنهایی زندگی کردن و دور از خانواده هست دوم مجردی و سوم فکر به آینده کاری ! و ...