(۱۷ دى ۱۳۹۸ ۰۱:۱۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: شرکتی که نیرو نمیخواد، از فس فس کردنش مشخصه! توی این یک ماهی که سر کار نمیرم واسه چند جا رزومه فرستادم، شرکتا دو دسته بودن، یا بعد مثلا یک هفته زنگ میزنن یا همون فرداش زنگ میزنن و واسه روز بعد مصابه میخوان ست بکنن.
یه مدل دیگه شرکتا هم هستن که سه مرحله مصاحبه فنی میزارن و بین هر کدومش هم یک هفته تا ده روز فاصله هست! آدم اگر هم شانسی داشته باشه واسه این شرکتا، با این لفت دادنشون سرد میشه!
رفیقم چند وقت پیش برای یه شرکت هلندی رزومه فرستاد، کلا سه مرحله مصاحبه داشت، یکیش یه تمرین بود، یکیش مصاحبه منابع انسانی، یکیش هم یه مصاحبه ۴ ساعته با ۴ نفر، بین هر کدوم اینا هم کمتر از یک هفته فاصله بود.
یادمه کار اولی که رفتم، کل پروسه رزومه فرستادن و جذب شدنم کمتر از ۴ روز طول کشید و ۴ سال اون شرکت بودم! همون موقع یادمه که واسه یکی از شرکتای فناپ رزومه دادم و گفتن خبرت میدیم و هنوز که هنوزه خبر ندادن!
بعضی از شرکت ها که همون روز توقع دارن بری مصاحبه ...
خیلی از این مصاحبه ها هم واقعا حرص آدم رو در می آره ... یعنی هر سوالی که می پرسند در رزومه بوده ... فقط یک حقوق نبوده که اون هم تلفنی می شد بپرسند!
یا بعضی هاشون چند صفحه سوال هایی از قبیل اینکه اهداف پنج سال و ده سال آینده ات چیه ... در اوقات فراغت چیکار می کنی، ویژگی های خوب و بدت رو نام ببرد و یک سری سوال های بیخود دیگه می پرسند که یادم نمونده ولی آدم واقعا دلش نمی خواهد طرف جواب بعضی از اون ها رو بدوند ... خالی هم بذاری می کن چرا پر نکردی ... باز اگه شرکت، شرکت خیلی معروفی باشد اگه می گه اوقات فراغت چیکار می کنی مثلا اتاق بازی، ... می خواهد بذارد یه چیزی این ها فقط انگار از یه جایی گیر آوردن کپی کردند ... یه جایی هم رفتم باورتون نمی شه کلی تست روانشناسی و افسردگی و ... جواب دادم ... بعد رفتم تو فهمیدم این ها asp کار می کنند نه php ... مثل اینکه زورشون اومده بود رزومه رو بخونن :| ... آخه اول ببین طرف رو می خواهی استخدام کنی یا نه بعد ازش این سوال ها رو بپرس ...
یک جایی رفته بودم مصاحبه رییس شرکت ازم پرسید از اون هایی نیستی که پشت سر رییس غیبت می کنند؟ :|
من هم برای فناپ رزومه فرستادم اصلا رزومه ها رو نگاه نمی کنن ... فقط هم برای پردیس آگهی استخدام می زند ...