(۰۷ مرداد ۱۳۹۸ ۰۷:۳۲ ب.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: من اینقدر ازدواج های بی مزه پسرهای ده ۶۰ با دخترهای دهه ۷۰ دیدم کلا دیدگاهم درباره ازدواج دگرگون شده
فکر میکنن اگه با ی دختر دهه ۶۰ که مثلا ۳ سال کوچکتر از خودشون ازدواج کنن فکر میکنن دچار رکود میشن و باید ۱۰ سال از خودشون کوچکتر باشه
نمی دونن توی سختی های زندگی نیاز به پختگی طرف دارند
حالا من مینویسم بقیه میگن مگه دهه ۷۰ پخته نیستن . نه منظورم اینه که صرفا توجه به سن کم خانم مشکلات بعدی زیادی هم داره
و جامعه آماری من ازدواج هایی هست ک اطرافم بوده
واقعا خیلی هاشون به بلوغ فکری نرسیدن من اینا را که دیدم بعد ازدواج میخوان برن دانشگاه ۶ سال طول میکشه برن ی لیسانس بگیرن
خلاصه خبری هم نیست یا اینکه من ندیدم
من کاملا باهات موافقم، کلا حساب کن من متولد ۵۷ با اینا کلاس هم داشتم تو دانشگاه، بعضی از اینا خصوصا پسرای دهه هفتاد دلت میخواست پایان نامه هاشونو بنویسی بدی دستشون گند نزنن تو موضوع مورد نظر. الان که فکرشو میکنم میبینم خوب شد که دوران کاری من با دانشگاه تهران به درازا نکشید به عنوان استاد و دستیار استاد. من با این نسل نمیتونستم کنار بیام. کلا با کوچیکتر از خودم شاید از زمانی خیلی اخت شدم که مجبور شدم پنج سال بعد کنکور هنر بدم و برم دانشگاه و این کوچکترا شدن همکلاسی من، الان بعد از گذشت ۱۵ سال هنوزم بهترین دوستاییم. و اما تعریف نباشه همسر من خیلی باهوش و مردم داره، خوب بلده چطور با آدما ارتباط برقرار کنه، خصوصا دل منو خوب بلده بدست بیاره. اون موقعی که قبل از ازدواج مشاور میرفتیم دکتر همیشه میگفت این جلوتر از سنش فکر میکنه و یه نخبس. خداوکیلیش خوب تونسته با من کنار بیاد. ولی دهه شصتیه
بگذریم امیدوارم دیگه دوستان متوجه شده باشن که من یه نفر بیشتر نیستم، احتیاجی هم به تایید دیگران ندارم، همین که خودم به خودم مطمئنم کافیه. حالا هستم اینجا و با من بیشتر آشنا میشید. اصلا موجود پیچیده ای نیستم و بسی ساده هستم. نویسنده هستم ولی ده تا آیدی ندارم. شرمنده! میخوام همیشه تک باشم. دوتا نیستم...
بیخیال بچه ها تا حالا برنامه هاتون بهم ریخته؟ مثلا من دو روزه برنامه درسیم پیاده نتونستم بکنم. از زمین و آسمون کار میباره.
شما اوضاع احوالتون چطوره؟