(۰۵ اسفند ۱۳۹۷ ۰۵:۲۷ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۴:۱۳ ب.ظ)Milad_Hosseini نوشته شده توسط: (05 اسفند ۱۳۹۷ ۰۱:۲۶ ب.ظ)Saman نوشته شده توسط: ہ
همین؟؟اینقدر راحت؟؟؟
اولش بیای یه سری چیز بنویسی، دو دقیقه بعد بیای دکمه ویرایش رو بزنی دوزاده تا نقطه تحویل ما بدی؟؟
تووش گیر داده بودم به شما . . .
بعد با خودم فک کردم : این جمله یادم اومد :
"زندگی کن و بگذار زندگی کنند"(یه همچین چیزی)
چه باحال، شما توی محله تون به اون چیزایی که گفتی میگین گیر دادن؟؟؟والا ما به اونا میگیم توهین...کم بود چهارتا فحشم بزنی تهش...
گفتی اصلا نمیفهممت...سوالی که ایجاد میشه اینه آیا واقعا نیازه بفهمیم همو؟؟شما کی ای اصن؟؟من کی ام؟؟چقدر میشناسیم همو؟؟
گفتی از هرجنبه ای بهت نگاه میکنم درکت نمکینم....باز هم سوالی که ایجاد میشه اینه که از چه جنبه هایی نگاه میکنی شما؟؟بگو ماهم بدونیم؟؟
گفتی آینهی دق هستی از نگاه من....اینو دیگه واقعا چیزی ندارم بگم :|
گفتی که کامنت هات رو تحمل می کنم....چیزی که هست اینه که منم پستهای خیلی ها رو تحمل میکنم و چیزی نمیگم، مگه مهمه اینا اصن؟؟
و در آخر اینکه چرا نمیشه ازم پرسید ماذا فاذا یا وات د فاز....شما پرسیدی من جواب ندادم؟؟
با اینکه وقتم خیلی گرفته شد، ولی من بعد از پستت رفتم تقریبا تا سه چهار هفته اخیر تموم چیزاییی که نوشتم رو خوندم، جز شعر و تیکه آهنگ و معرفی آهنگ و تکست رپ و اتفاق هایی روزمره زندگیم و چهارتا خاطره از دوستام هیچ چیز دیگه ننوشتم اینجا....
حالا شاید شعرهایی که از اینطرف و اونطرف میشنویم و اینجا میذارم باعث شد شما منقلب بشی و بیای این پست رو بذاری و بعدشم ویرایش کنی، دوزاده تا نقطه تحویل ما بدی