(۰۵ بهمن ۱۳۹۷ ۱۰:۳۷ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: اینکه آقایون اول ابراز علاقه کنن به نظر من برمیگرده به روحیه حساس خانمها که شنیدن جواب منفی براشون سخته نه اینکه خانمها حق نداشته باشن اول عاشق شن. یه خانم هم میتونه اول ابراز علاقه کنه ولی باید ببینه اگه با واکنش منفی اون آقا مواجه بشه غرورش خدشهدار نمیشه؟ اگر کسی بتونه با این قضیه کنار بیاد مطرحکردنش مشکلی نداره ولی کمتر کسی میتونه.
والا من دارم الان روی این فکر میکنم

انگار یه چیزی هست این کارا شبیه بحث حرکت الکترون پروتون و این چیزا.
یکیشون بارش مثبته و سنگین تره و اون یکی سبکه و دایم داره حرکت میکنه (مثل همین مورد. یعنی مرد همیشه در حال حرکته دور و بر زن ولی وجود هر دو برای پایداریشون احتیاجه. بعد مثلا واکنش (در اینجا منظور کنار هم بودنه هر دو جنس هست) یه حس پایداری به وجود میاد که اونم بحث مربوط به اتم ها و تمایلشون به پایداری هست

) حالا اصلا شاید گفتنش درست نباشه ولی یه زمانی این دو تا با وجود در کنار هم بودن به شدت ناپایدار میشن که راه پایداریش هم که معلومه و گفتنش لازم نیست. اینا همه برمیگرده به طبیعت هر رفتاری در حد خیلی کوچیک داره تکرار میشه تو مقیاس های بزرگ (یعنی همون تکرار رفتار ذرات تو بعد اجتماعی ادم ها که الان شما روابط منظورتون بود).به نظرم دلیل رو باید تو طبیعت جست و جو کرد نه تو عقاید مثلا سنتی و اینا. گرچه مثلا سنتی میخوان دلیلی براش بیارن ولی تناقضه همیشه هست چون عقاید سنتی جواب قانع کننده برای هیچ چیز نیست.)