(۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۷ ب.ظ)Mohammad.93 نوشته شده توسط: جایی نمی لنگه پسر خوب
من سر کار نمیرم و نون خور خانواده ام چون از نظر مالی تامین هستیم و تو کار صادرات هستیم
برنامه نویسی رو واسه فان انجام میدم
اینجا هم بچه ها زرنگ هستن هر حرفی شما بزنی رو قبول نمی کنن و می دونن یه جای کار می لنگه
موفق باشین، میدونم همه بچه های مانشت زرنگ و باهوش هستن، اما شمایی که سر کار نمیری و تجربه کار شخصی داری چطور میتونی نرخ بازار و میزان در آمد را تشخیص بدی؟ شما تامین مالی هستی و دغدغه من را که با سه تا شرکت همزمان کار میکنم و شبانه روز کمتر از ۴ ساعت میخوابم شاید متوجه نشی.اگه بتونی وارد بازار بشی و با کار خودکشی کنی اونوقت میتونی حرفی در رابطه با نوع در آمد داشته باشی.
فقط بچه ها لطفا و لطفا با این فکر که حقوق من همینقدره و عرف بازار اینه واسه کسی کار نکنید، سعی کنید فرصت ها را شناسایی و به نحو خودتون ورق را تغییر بدین
من نگفتم درآمد من n میلون تومنه و بیل گیتس هستم ، فقط گفتم نمیصرفه برم ۲۴ ساعته واسه جایی کار کنم و سودش بره تو جیب اون و خسته شدن روحی و جسمیش بمونه برای من. هر کسی صلاح کارش را بهتر میدونه.بحث را همین جا خاتمه میدم
آنکه شیران را کند روبه مزاج
احتیاج است احتیاج است احتیاج
(۱۶ مرداد ۱۳۹۷ ۱۱:۰۶ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۷ ۰۴:۴۴ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: دوستی که هلند زندگی میکنی بدان و آگاه باش که معروفترین سوغات این کشور بعد پنیر مشروب و آبجو هست
دوست هلندی محله ترکا و عربا رو پیدا کرده، تسبیح های خوبی دارن واسه سوغات
حالا برای ما سوغاتی مخصوص بیار تسبیح همین مشهده پره