(۰۸ دى ۱۳۹۶ ۱۱:۴۴ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: (08 دى ۱۳۹۶ ۰۲:۴۰ ق.ظ)hanie_M نوشته شده توسط: بله همینطوره که میگید. امروز رفتم پاساژ رضا و قیمت گرفتم. از ۳۰ تا ۸۰ تومن متغیر بود در صورتیکه به نظر میومد همه یه چیزن. منم نتونستم به هیچکدومشون اعتماد کنم و نخریدم ولی واقعا لازم دارم.
می خواستم پیشنهاد بدهم از پایتخت بگیری..بعد دیدم گویا سر خودم بیشتر کلاه رفته...من از نمایندگی سونی ۱۰۰-۲۰۰ تومن گرفتم.
بازار رضا رو نمیدونم ولی پایتخت قیمتهاشون با تقریب نزدیکی مثل هم هست و این اختلاف قیمت نشون میده که با هم فرق دارند. با این قیمت هم شارژر اصل نمیدن پس قلابی هست (نمیگم چینی چون اصلها رو هم چین میزنه!). خود قلابیها هم انواع مختلف داره مثلا من شارژر گوشی هم میخواستم بخرم، شبیه هم بودند ولی قلابی ۷ تومنی هم بود و ۱۵ تومنی هم بود.
همهشون وارداتی هستند. مارکش رو نگاه کنید و توو سایتهای خارجی بزنید ببینید قیمتش چند هست، تبدیل به دلار روز کنید (هر چند با دلار ارزون وارد میکنند، ولی با دلار روز میفروشند!).
جنسهای تقبلی بالاخره یک روز مشکل خودشون رو نشون میدهند. مثلا منم شارژر لپتاپ سونی رو ۴۵ تومن خریدم. مشکل حاد پیش نیومده ولی یه سال نشده پوستش رفته. برای مک هم که شارژر خودش سیمش کنده شده بود، یه غیراصل گرفته بودیم و کار هم میکرد، ولی یه سال نشده زد و لپتاپ یهو خاموش شد. بعد روشن شد ولی باتری شارژ نمیشد. فکر کردیم باتری مشکل پیدا کرده چون یهو هم خاموش شده بود. ولی متوجه شدیم که مشکل از شارژر هست و اون بوده که جرقه داده.
شاید با قیمت آنلاین فرق کنه، ولی توو خود پایتخت قیمت اجناس رو من مشابه دیدم. حداقل توو چیزای ارزونی مثل شارژر، یهو جنس ۳۰ تومنی رو ۸۰ تومن نمیده (شاید لپتاپ ۱۱۰۰ رو بده ۱۲۰۰ فوقش). اگه لپتاپی که استفاده میکنید نو هست، پیشنهاد میکنم شارژر اصل بگیرید براش.
چی میخواستی بخری که فکر میکنی سرت کلاه رفته گوگول؟