(۲۷ آذر ۱۳۹۶ ۰۶:۰۰ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: الْخَبِیثَاتُ لِلْخَبِیثِینَ وَالْخَبِیثُونَ لِلْخَبِیثَاتِ وَالطَّیِّبَاتُ لِلطَّیِّبِینَ وَالطَّیِّبُونَ لِلطَّیِّبَاتِ أُوْلَئِکَ مُبَرَّؤُونَ مِمَّا یَقُولُونَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ کَرِیمٌ ( نور ،۲۶)
زنان ناپاک برای مردان ناپاک و مردان ناپاک برای زنان ناپاک و زنان پاک برای مردان پاک و مردان پاک برای زنان پاکند آنها از آنچه در باره شان می گویند منزهند آمرزش و رزق نیکو برای آنهاست.
این آیه را بسیار دوست دارم
پ ن : خیلی عجیبه بود برام پسرا اینقدر داشتن هنر براشون مهمه
پ ن : من با وجود اینکه از درسم مدت زیادی می گذره ولی هیچ وقت فراغ بالی برای انجام کارهای هنری نداشتم یا حتی در مواردی هم پولش را نداشتم ولی این هیچ چیزی از احساس دخترونه من کم نکرده و فکر نمی کنم بعدا توی زندگی ام تاثیری داشته باشه .البته همیشه دوست داشتم کارهنری انجام بدم و این قول را به خودم دادم
الان که وضغیت درس و کارم مشخص شده دارم کارای هنری را شروع می کنم
ولی باز میبینم که مهم نیست مهمترین هنره توی زندگی صبر و گذشت و وفاداری و درک متقابل و محبت و ... بحث هایی از این موارده
یه موضوع عجیب هم اینه که بعضی پسرا میان یه دختر در سن ۲۷ سالگی رابا یه پسر در همین سن مقایسه میکنن این تفکر خیلی خطرناکه این افراد بعد ازدواجشون درکی از ظرافت همسرشون ندارن فکر میکنن همسرشون هم باید بتونه هر کار سخت و مردونه ای را انجام بده و دقیقا در اولین گرد گیری خونه اختلافات شروع میشه چون پسر فکر میکنه خانم خودش باید مبل ها را جابه جا کنه خانم هم میگه تو بی احساسی قدر من را نمیدونی منم مثل تو هر روز سرکار میرم و اینجور حرفا......شاید این حرفا خنده داره ولی واقعیته. منظورم درک طرف متقابل و شناخت تفاوت های دختر و پسر هست
یه سوال کار هنری که می گید شامل اینا هم میشه؟
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.