(۲۰ تیر ۱۳۹۶ ۰۸:۵۵ ب.ظ)naser.71 نوشته شده توسط: همه جور آدمی هست
دختر پسر فرق نداره
درسته دختر و پسر نداره همه جور آدمی هست
برای بعضی دخترا مادیات مهمه و توی مهریه اشون خونه میخوان. بری بعضی پسرا هم مادیات مهمه و انتظار دارن پدر دختر یه واحد بهشون بده .والا قدیما به این میگفت داماد سرخونه! الان مد شده
برای بعضی پسرا زیبایی ملاکه برای بعضی دخترها هم همین طور
بعضی ها سطح مدرک دانشگاهی یا حتی نوع دانشگاهی که طرف رفته باورتون میشه بعضی ها دختر با مدرک پیام نور راقبول ندارن یا شاید بلاعکس ولی من مورد اول را شنیدم برای یکی از دوستام پیش اومده بود
خلاصه موارد زیاد هست میشه یه کتاب چند جلدی نوشت
یه دختر مهریه بالا میخواد عوضش شاید خانواده پسر جهیزیه زیاد بخواهند! تاکید میکنم خانواده پسر نه خود پسر بیچاره
واقعا خانواده ها خیلی مواقع کارها و توقعات بی موردی دارن
در صحبت با دوستانم همیشه به یه موضوع اشاره داریم که پسرها نسبت به خیلی موارد بی تفاوتند و احتمالا خانواده
(۲۰ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: پسری که تو خونشون ماشین شخصی داشته اگه بخواد روی پای خودش وایسه و از باباش هیچی (صفر مطلق) پول بگیره و تمام مخارج عقد و عروسی رو خودش بده میشه همون وضعیتی که گفتم. این پسر نباید خواستگاری دختر هم سطح خودش (که اونم ماشین شخصی) داره بره؟ باید دختر چند سطح پایین تر از خودش رو بگیره؟
نه نیازی نیست دختر سطح پااایین بگیره مهم اینه سطح شعور و فهم دختر بالا باشه تا ارزش طرف مقابل را صرفا به داشتن ماشین یا مقداری پول بیشتر محدود نکنه سطح فکری مهمه
متاسفانه عده ای رشد مالی خوبی دارن ولی فرهنگی و فکری نه