(۰۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۱:۲۸ ب.ظ)Doctorwho نوشته شده توسط: سلام و درود ابتدا ممنونم از مصاحبه ی عالی تون
خانم مهندس شاهی من مصاحبه ی که در مانشت قرار دادید را به طور کامل خوندم من میخواهم امسال برای کنکور ارشد برای گرایش هوش مصنوعی بخونم نمیدونم با توجه به تغییرات ضرایب و دروس با اضافه شدن سیگنال و سیستم و شبکه کامپیوتر و ریاضی یک و دو و معادلات دیفرانسیل باید چیکار کنم چه منابعی را تهیه کنم از تابستون شروع کنم یا پاییز ؟ اگر از تابستون با چه برنامه ای یا برنامه ریزی ؟ و با چه درسی باید شروع کنم ؟ شما یکی از درسهایی که گفتید حتما طراحی الگوریتم را در تابستون شروع کنم به نظرتون دروس هایی مثل سیگنال و سیتم و مدار هم باید بخونم در تابستون یا نه ؟ یا اینکه کدوم مش را بخونم ؟ ممکنه بهم بگویید چه دروسی را تابستون بخونم ؟ چه دروسی رو پاییز باتوجه به پایه ی ضعیفی که در اکثرا درسها دارم اینم بگم امکان کلاس رفتن برای من فراهم نیستش
در مورد درسها توضیح بدهم
دروسی که بهشون علاقه دارم : ساختمان داده و طراحی الگوریتم و هوش مصنوعی ولی پایه ام ضعیف هستش
دروسی که متوسط هستم : منطقی
از درس شبکه خوشم نمیاد
-معادلات دیفرانسیل و ریاضیات و ساختمان گسسته : چون توی این مشکل دارم
سیستم عامل و معماری کامپیوتر و سگنال و سیستم و نظریه و مدار الکتریکی برای اینکه پایه ی سخت افزاری قوی نکردم و همینطور در زبان های اسمبلی ضعیف هستم .
راستی نظرتون با این منابع چیه ؟
منابع مطالعاتی من برای کنکور ارشد ۹۷
١- ساختمان گسسته: پوران چاپ ١٨ به بعد + حل فقط تمرینات گریمالدی
٢-طراحی الگوریتم: پوران چاپ١٠ به +۶۰۰ مسئله
٣-ساختمان داده: پوران چاپ ١١ به بعد +۶۰۰مسئله این طور شنیدم برای این درسم قراره اقای طورانی کتاب جدیدی را چاپ کنند اینم مشخص نیست کی چاپ میشه
٤- شبکه های کامپیوتری: جزوه ی صباییی
٥- هوش مصنوعی: راهیان ارشد +فیلمهایی مکتب خونه خانم دکتر سلیمانی +کتاب تست های هوش مصنوعی انتشارات کوشا
٦-سیستم عامل: پارسه
۷-مدارمنطقی: کتاب نصیر(اجلالی) با توجه به اینکه با اقای فرزام مهر صحبت کردم قراره چاپ جدید برای درس منطقی اقای اجلالی چاپ بشه حالا مشخص نیست چه وقت
۸- معماری: پوران چاپ ١٨ به بعد بعلاوه فیلم گوردزی
- نظریه زبانها: کتاب نشر علوم رایانه(شاپوری)+حل تمرینات لینز
۱۰-مدارالکتریکی: پوران یا جزوه ی توسلی
۱۱- سیگنال سیستم: نصیر تقدسی
۱۲-زبان عمومی: کتاب زهرا اهنگر سری عمران
۱۳-زبان تخصصی: کتاب پارسه
آمار و احتمالات طورانی
دو درس ریاضی یک و دو و همچنین معادلات اضافه شده امسال که برای ریاضی کتاب اقاسی و معادلات کریمی
سلام
در مورد منابع درس هایی که خونده بودم رو منابعشون رو کامل گفتم
این که از کی شروع کنید بستگی به وقتتون داره صد در صد شروع از تابستون خیلی کار بهتریه
در مورد برنامه ریزیم راستش من نمی دونم شما تو چه وضعیتی هستین و یک برنامه ریزی برای همه جواب نمی ده خودتون باید با توجه به نیازتون شروع کنید
با درس هایی شروع کنید که براتون سخت تره صد در صد تخصصی هاتون رو تو برنامه لحاظ کنید چون بسیار مهم هستند و سعی کنید ساعت درسیتون رو به تدریج افزایش بدید و با کانتر درس بخونید
هر درسی رو که می خونید حتمن به فاصله های یک روز بعد یک هفته بعد و یک ماه بعد مرور کنید و تست بزنید
و راستش من این منابعی که می گید رو خیلیاش رو نخوندم نمی دونم چطورند منابعی که خودم خوندم رو توی متن معرفی کردم
(۰۱ تیر ۱۳۹۶ ۰۴:۰۶ ب.ظ)amir96 نوشته شده توسط: با سلام
ابتدا از صبرو حوصله ایی که برای نوشتن این مطالب به خرج دادید کمال تشکر و قدردرانی به عمل اورم. از ان جا که خیلی از بچه ها ساکن تهران نبوده و خیلی ازجزوات و کتاب ها (مثلا کتاب های پارسه و...)در شهرستان ها توزیع نمی شود اگر براتون مقدور بود لینک جزواتی مانند جزوه معماری دکتر اجلالی و یا سیگنال و مدار الکتریکی و هم چنین لینک فیلم هایی که در بالا فرمودین برامون قرار دهید ممنون میشم.
با تشکر
سلام ممنونم
من راستش جزوه ای رو آپلود نکردم که بخام لینکی بذارم اما تو اینترنت بگردین ممکنه باشه
سیگنالم تا اونجایی که یادمه استاد تقدسی چون کتابشون کامل بود راضی نبودند جزوه شون جایی پخش شه
کانال تلگرام پشت کنکوری هام هست
(۰۱ تیر ۱۳۹۶ ۱۱:۰۲ ب.ظ)d_felfelak نوشته شده توسط: تبریک میگم
راستی نتایج تحقیقاتتون بین هوش شریف یا تهران به کجا انجامید؟
تهران رو بالاتر زدید یا شریف رو؟
ممنون
تهران با اختلاف زیاد از شریف جلوتره به نظر من
تهران زدم
(۰۲ تیر ۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ ب.ظ)ehsan007 نوشته شده توسط: سلام عرض میکنم خانم شاهی. ممنون از اینکه وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.
خانم شاخی من در درس سیستم عامل ضعیفم و میخوام تابستان رو کلاس برم. میشه بفرمائید کلاس کدوم بزرگوار رو رفتید که ناراضی هستید؟ چون من میخوام با توجه به تعریف هایی که از دکتر حقیقت و خلیلی فر شنیدم بین این دو بزرگوار گیر کردم، بعضی دوستان میگن سیستم عامل آقای خلیلی فر بسیار شیرینه و باز به نحوی آقای حقیقت. شما کدوم یک رو پیشنهاد میکنید چون نمیخوام مسیر اشتباهاتی که در تابستان شما رفتید رو من فرم.
دوم اینکه شما توصیه میکنید کلاسهای چ درسهایی رو برم که اثر گذاری بیشتر داشته باشه.
سلام ممنون
من راستش این که اسم شخصی رو ببرم کار اخلاقی ای نمی دونم و تا اونجایی که می دونم سیستم عامل آقای حقیقت و آقای خلیلی فر خیلی با هم فرق دارن به نظرم ببینید کی مفهومی تر درس می ده نه این که کی شیرین تر می گه و تو کلاسش بیشتر خوش می گذره
از یه طرفم من تجربه م رو از کلاس آقای حقیقت گفتم دیگه تصمیم با خودتونه چون بیش ازین برای من مسیولیت داره که بگم با آقای ایکس برید یا نه
و این که چه کلاسایی رو برید خب جوابش واضحه باید ببینید تو چه درسی ضعف دارید و با کلاس می تونین حلش کنین