(۰۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: در هیچ عشق و عاشقی خیانت وجود نداره دوستانی که می گن پسر به دختر خیانت کرده یا برعکس به خاطر اینکه فکر می کنند عشقی وجود داشته و بهش خیانت شده نه اینطور نیست اون عشق نیست اون هیجانات عاطقی و جنسی هست که در بازه ای از دوران هر کسی وجود داره ....
و
(۰۹ فروردین ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: ( خوشبختانه ما دانشگامون تک جنسیتی بودو گرفتار این مسائل نشدم )
من نمیدونم خارج از دانشگاه گرفتار این مسائل شدید یا نه ولی وقتی دارید انکارش میکنید به احتمال زیاد نشدید
یکی از ویژگی های عشق همینه , از بیرون مسخره به نظر میرسه و کسی که عاشق نشده به هیچ وجه درکش نمیکنه
من خودم نظرم نزدیک به نظر شما بود و عشق رو مال بچه ها میدونستم , اینکه صرفا هیجانات عاطفی و جنسیه و اینکه آدم عاقل و با منطق درگیر این مسائل نمیشه.
ولی الآن به نظرم عشق خیلی بالاتر از منطقه و اینکه زندگی که واقعا براساس عشق باشه خیلی خیلی لذت بخش تر از زندگی منطقیه. اینکه بگیم اول شرایطش رو پیدا کنیم و آماده ازدواج بشیم بعد با منطق همسر خودمون رو انتخاب کنیم و ببینیم چقد خواسته هامون به هم نزدیکه و چقد اهدافمون یکیه و شرایط خانوادگیمون چیه و .... به نظرم ازدواجی که پایه اش عشق نباشه به هیچ نمی ارزه . شاید ازدواج صورت بگیره و کنار هم شاد و سرحال باشید ولی عشق ی چیز دیگه است و یه حس خیلی بالاتره . حرف هایی که کاربر codin زدن خیلی به دلم نشست و خیلی تصویر خوبی بود