گاهی یه سری از توصیهها یا علاقهمندیها خصوصا اگه از طرف افرادی که دوستت دارن (مثل خانواده) و به دیدگاه احتمالا مبتنی بر عرف و تجربه شخصی خودشون آیندهنگرانه هست، ممکنه آدم رو به سمت
انجام کارهای متضاد هدایت یا وسوسه کنه، مثلا اعتقاد دارن که مسیری که رفتم و دارم میرم یا مثلا چیزهایی که تو ذهنم برای درآمدزایی هست رو نمیشه به صورت قاطع در مورد آیندهدار بودن یا نبودنش نظر داد (چون ملموس نیست) و اگه استخدام یه نهادی بشی مثلا
امنیت شغلی، بیمه و بازنشستگی داری و میتونی هم این جنبه ماجرا رو نگه داری و هم اهدافت خودت رو پیش ببری، در صورتیکه به نظرم افرادی که دنبال امنیت شغلی هستن معمولا آدمهای ترسو و محافظهکاری هستن و شخصا ورود به این نوع سیستمهای عموما سیکلمحور رو نقطه پایان آرزوهام میدونم.
از طرفی اینطور کارها از نظرم مثل باتلاقی میمونن که وقتی بری توش دیگه خیلی زمان برای رویاپردازی و دیوونهبازی (: در اختیار نداری و از اونجا که قدرت ریسک و افزایش نیاز به امنیت مالی با افزایش سن رابطه مستقیم داره و با توجه به نیازهای متفاوت دهه سوم زندگی (احتمالا)، بازگشتپذیری به نقاط اولیه هم در صورت پشیمونی و میل به جایگزینی مسیر قبلی تقریبا ناممکن میشه. بنابراین یه فردی مثل من ممکنه ترجیح بده
StartUp خودش رو حتی با شیب منطقی و ملایمتری پیش ببره و درآمد خیلی کمتری داشته باشه ولی در عوض همیشه عاشق خودش باقی بمونه؛
ولی یه موضوعی که گاهی منو وسوسه به انجام کارهای زیگزاگی میکنه اینه که خانواده تمایل دارن تو این سن کارهایی رو انجام بدم که با خواستههام سازگاری نداره، البته اصراری ندارن اما مثلا دوست دارن بتونم الان یه ماشین مدل بالای شاسی بلند بخرم! (: یا مثلا حداقل از اون دوستم که با لیسانس تو استخدامی مخابرات قبول شد و تو اضافهکاریهاش هم در حد بیهوش شدن تا شب تدریس خصوصی توی n حوزه مختلف غیرتخصصی داره درآمد کمتری نداشته باشم. خب اگه آدم بخواد وارد کارهای اقتصادی بشه بالاخره یه جوری خودش رو وارد میکنه، مثلا اگه من تو همین یه هفته مشغول به
فروش گل سنبل، سبزه و ماهی قرمز میشدم مطمئنم درآمد یه سالم رو یه جا درمیآوردم!
از طرف دیگه حتی اگه بخوام توی رشته خودمون و حالا یه بحثی مثل طراحی وب یا App نگاه صرفا اقتصادی و بازاری داشته باشم احتمالا به یه آدم عمومی و درجه سوم توی چند مهارت مختلف تبدیل میشم و این یعنی پشت پا به بخش بزرگی از راهی که تو طول این مدت طی شد.