به خاطر جوی که غیردوستانه شده نمیخواستم تا مدتی پست بذارم ولی اینو میذارم و حداقل یه مدت توی این تاپیک نیستم.
راجع به ما :
خیلی وقته به من تیکه میندازید و این مساله ی لایک کردن واستون بولد شده. خیلی خیلی زشته یه دختر با این کار بخواد نظر کسی رو جلب کنه. نمی دونم چه فکری کردید. این کار دور از شان من و بهنام هست.
من با آقا بهنام توی مانشت آشنا نشدم که بخوام لایک کنم تا ایشون به من توجه کنه بیاد خواستگاریم! هیچ کسی توی مانشت این کار رو نمیکنه و نکرده.
من ایشون رو خیلییی وقته میشناسم. از وقتی که ایشون بهم درس میدادن و توی پروژه هام کمکم میکردن. بعضی از دوستامون هم که اینجان این رو میدونن. بعدشم خیلی اتفاقی ایشون نام کاربری من رو دیده بودن (نام کاربری من اسم ایمیلمم هست، نام کاربری ایشون هم ایمیلشون هست اینو همه تون میدونید) و پیام دادن و این اولین پیام ما توی مانشت بود : (به تاریخش دقت کنید لطفا)
هرچند اهمیتی نداره بقیه چه فکری بکنن. لطفا ادامه ندید بحث رو.
راجع به کوئیلینگ هم افروز جان من کارم بد نیست. مرسی از نکاتی که گفتی ولی اینو واسه این که مث قبلیا نشده بود به صاحابش تحویل ندادم تنها چیزی هم که داشتم همون بود عکس از بقیه شون هم ندارم، صرفا خواستم به آفاق نشون بدم. گفتم عکس بگیرن از قبلیا توی پروفایل آفاق جون میذارم.
برای همه تون آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم.