(۰۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۶:۳۳ ب.ظ)sara9009 نوشته شده توسط: انتخاب روش صحیح موفقیت تو این مورد خاص کنکور هم بخشی از تلاش هست به هر حال الان دیگه دسترسی به کسایی که این راهو رفتن و موفق شدن راحت تر هست و یه نکته دیگه اینکه شاید گفتن جمله ی اینکه من تمام تلاشمو کردم و نشد ،راحت تره تا ادم بیاد و اشتباهاشو که مانع موفقیتش بود و مقصر اصلی خودش بود بیان کنه . شما از کجا میدونید میخوند و خیلی هم میخوند ، هیچ کسی جز خود ادم نمیتونه بفهمه چقدر خونده اینو مطمئن باشید . من میتونم ۱۲ ساعت تو کتابخونه یا تو اتاقم باشم و همه فکر کنن دارم درس میخونم حتی خانوادم ولی عین اون ۱۲ ساعت در حال کد زدن باشم .
سوالی که از شما دارم ، میشه بگید تلاش اون دوستتون چجوری بود که اطرافیانش میدونستن داره اشتباه میکنه ولی خودش نمیدونست ؟ البته اگه حوصلتون میشه
من تلاشو می دیم اما می دونستن نتیجه نمی گیره چون با جزئیاتش می دیدم بهش می گفتم برام یه تست حل کن ببینم طرز فکرت چطوریه؟ ایرادای کارشو می گفتم اما قبول نمی کرد می دونستم خوب خونده اما به درد کنکور نمی خورد
می دونید مساله سر انکس که ۱-نداند و بداند که نداند ۲- نداند و نداند که نداند هست خیلی ها تو مورد دوم هستن یعنی تلاش می کنن اما نمی خوان بپذیرن که یه جای کارشون مشکل داره. دیگه این بنده خدا ۴ سال پشت سر هم خوند بعید بود که بخواد کم کاری کنه و الکی بگه من خوندم کلاس کنکور یکی از استادای معروف رو هم می رفت کلی هم اون استاده تعربف می کرد ازش اما خوب میگن شیطان در جزیئیاته واقعن درسته!
و اما مشاوره...
الان من یه مساله ای رو بگم شما ممکنه سه سوته راه حل بدین ولی این راه حل تا پیاده سازی خیلی راه داره. مثلا بگن مرتب سازی سریع رو بگو؟ خوب خیلی راحت تعریفش می کنی اما جزئیاتی داره که همون جزئیات طرف رو به اشتباه می اندازه.
استفاده از تجربیات دیگران هم همینطوره مطمئنا در پیاده سازی جزئیاتی داشته که شاید بهش توجه نشه و برای اون رتبه هم امکان بازگو کردنش نباشه. یه طرح داری اما بدون جزئیات می خوای چطور پیاده سازیش کنی؟ اینجاست که جزئیات قدرت خودشو نشون میده و اخر کار خروجی متفاوت میشه وگرنه این همه رتبه روش خوندن اینجا هست چرا همه به یه اندازه خروجی نمی گیرین؟ البته با فرض ابنکه از ته دل می خونن
اینا رو گفتم که بگم اگه یکی بهت گفت از a به b اینطوری می رن شاید اون روز هوا واسه اون افتابی بوده و برای تو بارونی بشه یا شاید اون سرعت گامش خیلی بالاتر از تو باشه و تو توانایی دیگه ای داشته باشی.
باید از دیگران مشاوره کرفت و فکر کرد و دید که چقدر از این راه حل به درد من می خوره؟ اگر من ادم ریاضی نیستم خوب الکی سرمایه گذاری هم نکنم هر چند که اون ادمی که بهم مشاوره داده گفته ریاضی مهندسی مثل اب خوردن تستاشو می زنی! یا مثلا قبل از شروع گریمالدی ۴ جلدی از خودت بپرسی چرا باید اینو بخونم؟
موفقیت و شکست خیلی با هم متفاوتن اما تو یه چیز مشترکن اونم زنجیره جزئیاته! هر دوشون یه اتفاق نیستن سیگمایی از اتفاقات کوچک جزئی هستن