(۳۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۵ ق.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط: فک میکنم مشکلی که اکثر ماها داریم صبور نبودنه(نه عجول بودن)
دقیقا شما میزنید توی هدف !
نقل قول: شما وارد یه مسیری شدی قبلشم کلی ریختی و پیموندی بالا پایین کردی و این مسیرو انتخاب کردی هفتااااد درصد راهو رفتی
بعد یهو کنار گذاشتین و الان دارین به یه راه دیگه فک میکنین!
این راهو تا اخر برین یا حداقل تا جایی که مطمئن میشین و به واقع میبینید که نتیجه نداره که من اعتقاد دارم وقتی این مسیر شمارو ب اون رضایت درونی نمیرسونه ولی نقش کاتالیزور داره درواقع کمکتون میکنه که زودتر برسین
از خیلی کارهایی که انجام دادم و رها کردم ناراحت نیستم چون واقعا درصد بالایی از این کار ها برام شده تجربه ( نه درس عبرت ) مخصوصا توی دنیای کامپیوتر و برنامه نویسی که هیچ تجربه ای بی فایده نیست . ولی بعد از شروع یک راه و جلو رفتن توی اون متوجه شدم که اون رضایت شخصی رو برام نداره (شاید توش پول باشه یا کار خوب باشه ولی رضایت ربطی به پول نداره. اینم میدونم الآن که ی ذره سن و سال پایین داریم میتونیم بریم دنبال آرزو و رضایت شخصی , ۴ سال دیگه شاید برای پول درآوردن حتی شاگرد ی مغازه بشیم ولی حداقلش اینه پیش خودمون سرافکنده نیستیم و میگیم من تلاشمو کردم نشد! )
من خودم علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم . ولی الآن توی این فکرم که با برنامه نویسی تنها چی میشه کرد ؟ تهه تهه تهش مثلا اگه برنامه نویس وب باشی ی سایت قوی میدن بنویسی ( فکر کنید تنهایی قصد دارید سایت codecademy رو بنا کنید یا یه سایت نسبتا خوب دیگه ) ولی اگه یه علم خوب توی ی زمینه مناسب هم کنار دانش برنامه نویسی باشه چی میشه! مثلا توی ی زمینه هوش مصنوعی فعالیت کنید : پردازش تصویر پردازش متن و داده کاوی و ......
حالا این دانش صد در صد بدون دانشگاه هم بدست میاد , ولی اینکه توی دانشگاه ۲ سال از آدم کار بکشن و ی استاد که زمنیه کاریش به علاقه شما مربوط باشه بالا سرتون باشه و دل بسوزونه کجا و اینکه تنهایی بشینید توی خونه و قصد پرفکت شدن داشته باشید کجا .
به همین خاطر قصد ارشد خوندن دارم اگر و تنها اگر رتبه ی خوبی بیارم که دانشگاه خوبی قبول بشم
خیلی دوست دارم اگر کسی میگه ارشد نخونید دلیلش رو هم بگه که شاید راه خیری به سوی ما باز بشه