زمان کنونی: ۲۵ فروردین ۱۴۰۴, ۰۴:۲۰ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۲۹۱۳۱
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۰۸:۱۳ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۲ ب.ظ)aamitis نوشته شده توسط:  باتردید گفتم :"مادرجان،اگر آدم عاشق باشد زندگی چقدر دلنشین تر بر آدم میگذرد ، نه؟"
مادر: برو بچه جون. ما خودمون اینکاره ایم. حالا اسم و مشخصاتشو بگو. Big Grin

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: salam5
ارسال: #۲۹۱۳۲
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۰۸:۲۲ ب.ظ
همچنان که شما منتظر اذان هستید؛ با اجازه شما ما افطاری رو خوردیم تموم شد !!!

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
در شعرِ من حقیقت یک ماجرا کم است ...
ارسال: #۲۹۱۳۳
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۰۹:۴۸ ب.ظ
[تصویر:  407207_139402061231485785177694.jpg]

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: ts2927
ارسال: #۲۹۱۳۴
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۰:۰۷ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲ ب.ظ)reza.kh نوشته شده توسط:  همچنان که شما منتظر اذان هستید؛ با اجازه شما ما افطاری رو خوردیم تموم شد !!!
تو اخبار نشون میداد یه روستایی کلا سه ساعت و نیم روزه میگرن البته نمیدونم مسلمونی اونجا هست یا نه
ولی به هر حال این دیگه خیلی نامردیه

Sent from my C6603 using Tapatalk

"یارب نظر تو برنگردد"
ارسال: #۲۹۱۳۵
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۰۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۰۷ ب.ظ، توسط RASPINA.)
احساس میکنم رییس سازمان سنجش خیلی خسته است فکر کنم همه برگه ها رو خودش با خودکار قرمز تصحیح میکنه

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: Pure Liveliness , ts2927 , alirezaei , viase
ارسال: #۲۹۱۳۶
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۱۰ ب.ظ
اینستاگرام چجوری می‌تونه شما رو غمگین کنه

ببین، قضیه یه چرخه‌ی بیماره. باعث و بانیش هم خودمون هستیم. ما چیزهایی که در مورد خودمون می‌فرستیم تو #اینستاگرام رو ‌فیلتر می‌کنیم. ما خودمون رو یه جور دیگه نشون می‌دیم. یه جورِ بهتر، باحال‌تر، خفن‌تر، خوشگلتر، شادتر و باهوش‌تر. ولی خب چرا؟
هر وقت میایم تو اینستاگرام می‌بینیم که به همه داره خوش می‌گذره. همه (همیشه) دارن پارتی می‌کنن، می‌رن سفر، با دوستاشون می‌رن کافه و خوش می‌گذرونن، وضعشون خوبه، خفن هستن، فاز روشنفکر دارن و جهان‌بینی عمیقی دارن. ولی ما یه گوشه تنها نشستیم، اصلنم باهوش و خفن نیستیم، و زندگی‌مون داره بدون حوصله سَرمی‌ره.
و اینجاست که دوتا اتفاق می‌افته.
۱) از مقایسه‌ی زندگی خودمون با زندگی دیگران غمگین می‌شیم و هرچه زمان بیشتری رو توی اینستا می‌گذرونیم حس خوشبختی خیلی از ما دورتر میشه.
۲) سعی می‌کنیم ما هم کم نیاریم! آدمیزاد است دیگر، دوست نداره کم بیاره. پس ما هم سعی می‌کنیم زندگی‌مون رو بهتر از نسخه‌ی واقعیش نشون بدیم. و بدین صورت در این «غمگینی جمعی» مشارکت خود را اعلام می‌داریم و از خودِ واقعیمون دور می‌شیم و به جای اینکه حالِ واقعیمون رو خوب کنیم حالِ خوبِ فِیکی رو پست می‌کنیم تو اینستاگرام و زیرش هشتگ می‌زنیم #ما_خیلی_خفنیم یا #ما_خیلی_باحالیم.
یکی دیگه هم عکس ما رو می‌بینه و واکنش مشابهی نشون می‌ده چون می‌خواد ثابت کنه اون هم شاد و باحال و خفنه. و این چرخه ادامه پیدا می‌کنه.
پس حواستون باشه که عکس‌های اینستاگرام فقط یه لحظه‌ی گلچشن‌شده از زندگی طرفه و همه‌ی قضیه رو نشون نمی‌ده. پس چهار تا راهکار براتون دارم:
۱⃣ اینقدر تو اینستاگرام نچرخید. گردنت درد نگرفت؟!
۲⃣وقتی هم توش می‌چرخید بدانید و آگاه باشید که همه همیشه خوشبخت و باحال و روشن‌فکر نیستن. شما هم اونقَدر بدبخت و بی‌حال و بی‌ذوق و بی‌ذکاوت نیستین.
۳⃣ خودتون باشید بابا! به نظرم خیلی باحالتره اگه یکی من رو به خاطر خودِ زشت و احمق و پر از عقده دوست داشته باشه، و نه به خاطر منِ اینستاگرام. #خودت_باش #زشت_باش.
۴⃣کاری بکنید که همیشه (اوکی، اکثر اوقات) واقعن خوشحال باشید و باحال و باهوش. به جای اینستاگرام‌گردی کتاب بخونید. به جای #منوتو، یه چندتا فیلم مستند خوب ببینید. به جای وقت گذروندن تو گروه‌های تلگرام یه کلاس درست‌حسابی برید و یه چیزی یاد بگیرید. واقعی زندگی کنید و همونو پست کنید تو اینستاگرام.
خلاصه اینکه سخت نگیرید. برید سر یه پرتگاه‌، به دریا خیره بشید و‌ گذر عمر ببینید.
خوشم نمیاد ازش :| و خدا رو شکر که حالا ندارمش. Smile

وَه که جدا نمی شود، نقش تــو از خیال من
 سپاس‌گزاری شده توسط: neda.n91 , Saman , RASPINA , Skyrim , Parisa-SH , Behnam‌ , pezhman.m-AI , همیلا , sara9009 , viase , RangiRangi
ارسال: #۲۹۱۳۷
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۱۸ ب.ظ
تا دقایقی دیگر یورو ۲۰۱۶ شروع میشه
ویوا اسپانیا!

شجاعت، همیشه فریاد زدن نیست؛ گاهی صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید : فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Saman , blackhalo1989 , salam az ma
ارسال: #۲۹۱۳۸
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۲۵ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط:  تا دقایقی دیگر یورو ۲۰۱۶ شروع میشه
ویوا اسپانیا!
ساعات مسابقات را هم بگید
تصمیم دارم فوتبال خارجی نگاه کنم خیلی تمیز بازی میکنن

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: Saman
ارسال: #۲۹۱۳۹
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۲۸ ب.ظ
"ساعات مسابقات را هم بگید
تصمیم دارم فوتبال خارجی نگاه کنم خیلی تمیز بازی میکنن"

سایت varzesh3 قسمت نتابج زنده بازی های هر روز رو میگه جداول گروه ها هم پایین هست می تونید روزای بازی های تیمها رو ببینین

شجاعت، همیشه فریاد زدن نیست؛ گاهی صدای آرامی است که در انتهای روز می گوید : فردا دوباره تلاش خواهم کرد.
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۲۹۱۴۰
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۲۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۴ ق.ظ، توسط neda.n91.)
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  فکر می کنید رتبه تون بد میشه؟
حالا به این فکر کنید که رتبه تون یه جوری بشه که ندونید جایی که میخواید قبول هستید یا نه؟ یعنی رو مرز باشید!
اینطوری دیگه تا شهریور استرس دارید. Big GrinBig GrinBig Grin

از صبح تا حالا خوب از خجالت پشت کنکوریا در اومدین، ایشالله براتون جبران کنیم Big Grin Big Grin
ن میدونین چی از همه سخت تره، اینی ک بدونین میتونستین رتبه خوبی بیارین، اما به خاطر ترس همه چی رو باختین !!

اشک های بعد از هر شکست من همان عرقهایی هست که برای پیروزی نریختم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: samaneh@90
ارسال: #۲۹۱۴۱
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۴۱ ب.ظ
(۲۱ خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۸ ب.ظ)barca نوشته شده توسط:  تا دقایقی دیگر یورو ۲۰۱۶ شروع میشه
ویوا اسپانیا!
چه حالی کردیم با zdf و برنامه ی افتتاحیه Tongue
djاش و حرکات موزون و منشوری کلی حال داد بعد شبکه ۳ منصوریان رو اوورده بود :|
 سپاس‌گزاری شده توسط: barca
ارسال: #۲۹۱۴۲
۲۱ خرداد ۱۳۹۵, ۱۱:۵۶ ب.ظ
باید یه گیرنده دیجیتال بگیرم با لپ تاپ فوتبال نگاه کنم ...
مگه میذارن یه فوتبال ببینیم ConfusedConfusedSadSad

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
در شعرِ من حقیقت یک ماجرا کم است ...
ارسال: #۲۹۱۴۳
۲۲ خرداد ۱۳۹۵, ۰۱:۲۷ ق.ظ
دوتا سوال داشتم
اول اینکه پارسال ساعت چند نتایج رو زدن؟ Big Grin Angel Cool
دوم اینکه به نظرتون ارزش داره یه پشت کنکوری ی سال دیگه هم صبر کنه ک شریف یا تهران بره، یا قبولی تو هر دانشگاهی که بود، مهم نیست؟

اشک های بعد از هر شکست من همان عرقهایی هست که برای پیروزی نریختم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۲۹۱۴۴
۲۲ خرداد ۱۳۹۵, ۰۱:۴۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۰۲ ق.ظ، توسط blackhalo1989.)
مثل اینکه فعالیت های استرس زای من داره نتیجه میده. Big Grin

ای بابا! چرا آواتار من درست نمیشه. Confused

ارسال: #۲۹۱۴۵
۲۲ خرداد ۱۳۹۵, ۰۲:۰۸ ق.ظ
این مسابقه پیش بینی یورو شبکه ۳ هم جالبه! کسی خوش شانس هست شرکت کنه شاید ماشین رو ببره شیرنی هم به بچه ها شیر طالبی بده Big Grin

سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۲,۹۸۶ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۸۳۴,۸۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۹۳۱ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۹۴,۱۵۹ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۵۸۱ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۶۵۱ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۶۷۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۲۰,۴۰۹ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۳,۷۱۲ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۶۹۲ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close