(۱۴ اسفند ۱۳۹۴ ۱۰:۵۵ ب.ظ)edward71 نوشته شده توسط: آقا این کشته های منا که قرار نبود شهید اعلام بشن، این سهمیه اشون از کجا در اومد ؟ اگر صحت داشته باشه تا هفتاد نسل بعد من نه کارشناسی ارشد قبول میشن و نه استخدام !!!
Sent from my iPad Air
آقا مواظب باشید منفی نگیرید! در این تاپیک ظاهرا اکثرا از سهمیه استفاده کردند.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۲۰ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: جواب کوتاه به سوالتون: قبولی در کنکور تابعی از تلاش و میزان هوش و استعداد هستش.
من سوال نکردم، فقط نظرم رو مطرح کردم
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۵۰ ق.ظ)Heeraad نوشته شده توسط: سلام می خواستم یک سوال از افرادی که میگن وجود سهمیه باعث می شه ما دیگه ارشد قبول نشیم ( البته صرفا ارشد منظورم نیست اما اینجا چون به طور اختصاصی موضوع ارشد هست من هم گفتم ارشد)
نه، نگفتند باعث میشه ما ارشد قبول نشیم؛ گفتند باعث میشه خیلی سخت تر ارشد قبول بشیم.
لطفا جملات را با دقت بیشتری مطالعه فرمایید.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۶:۵۰ ق.ظ)Heeraad نوشته شده توسط: فرض غلطیه. (چون همه ی شرکت کننده های کنکور در واقعیت یکسان نیستن.) پس در واقعیت جمله ی "اگر تلاش کنی موفق میشی" دروغ نیست.
دوست عزیز من گفتم فرض کنید. فرض غلط یعنی چی؟ من خودم گفتم فرض یعنی وجود نداره؛ بعد شما میگی فرض غلط.
ثاتیا فرض محال، محال نیست.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۵۲ ب.ظ)fatemesoleimani نوشته شده توسط: سهمیه غوغا می کنه شوخی نیست یا ازمون های استخدامی و ... البته این نظر شخصی من هست شاید یه دلایل منطقی هم وجود داره
کاشکی یک نفر پیدا میشد، این دلایل منطقی رو میگفت.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: این تاپیک نظرات شخصی شماست
بله، نظرات شخصی من هست.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: اصلا دلیلی نداره که اینقد با بقیه بحث و جدال کنید
دیگران می آیند در این تاپیک بحث می کنند؛ من که اونا رو به زور نیاوردم در این تاپیک، بهشون بگم با من بحث کنید.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: بعد از مدتها که به مانشت سرزدم این تاپیک رو دیدم و واقعا حالم از این همه توهین و بی احترامی بد شد
شاید، اما مطمئن باشید من به کسی توهین نکردم.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: این تاپیک شما به نظر من کاملا خودخواهانه و جنبه منفی از نظر روحی برای داوطلبایی مثل من داره
خودتون دارین توهین میکنین. درست نیست. تهمت نزنید.
(۱۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۵:۴۷ ب.ظ)marzie.ahmadi نوشته شده توسط: همه رو نادان و خودتو عقل کل میدونی
همه دانا و من هم عقل کل نیستم، فقط و فقط نظرم رو درباره رابطه تلاش و نتیجه بیان کردم.
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۱۱:۴۳ ق.ظ)A.D نوشته شده توسط: این رفقایی که روزهای آخر میفرمایند نمیشه و من میدونم اصلا ممکن نیست و اصلا زندگی ارزش این حرفا رو نداره تلاش کنیم که چی بشه و دنیا چقدر تاریکه و این حرفهای صد تا یه غاز!
من که نبودم! چون من همچین حرفهایی نزدم.
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: خودتون استاد منفیهای بیجا به سایر کاربران هستید.
در صورت پر شدن سطح هشدار کاربریتون، محروم خواهید شد.
متاسفم برای شما، شما تحصیلکرده هستید آقای مدیر.
شما مدیر هستید، قاضی که نیستید.
به شما ربطی نداره من به کی و به چه علتی منفی یا مثبت میدم.
شما توانایی بن کردن من رو دارید اما حق بن کردن من رو ندارید.
شما به من اخطار دادید برای منفی های بی جا، اما از نظر شما بی جا هست از نطر من با جا هست.
شما حق ندارید به من بگید چی درسته و چی غلط.
شما حق ندارید به من بگید این پست درسته، مثبت بده.
شما حق ندارید به من بگید اون پست درسته، منفی بی جا دادی.
من تشخیص میدم که به چه پستی منفی و به چه پستی مثبت بدم. من که نمی تونم در منفی و مثبت دادنم از شما اجازه بگیرم.
اگر میخواهید من را بن کنید، بن کنید. گفتم توانایی بن کردن دارید اما حق بن کردن ندارید.
اگر این اخطار ۸۰% که برای من گذاشتید، فورا حذف نشود، دیگه به این سایت نخواهم آمد.
درسته مانشت، سایت کوچکی است و برای رشته نرم افزار، آن هم عملا برای مقطع ارشد فعالیت دارد، اما شما کمی از بزرگان در مدیریت شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک یاد بگیرید.
مدیر فیسبوک در اولین سخرانی اش گفت: "ما قاضی نیستیم و آزادی بیان را در سطح بسیار بالا، اجرا خواهیم کرد"
حالا آزادی بیان پیشکش، حداقل در کار کاربر دخالت نکنید و بگید به اون نباید منفی میدادی و به این باید مثبت بدی.
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: لطفاً مقداری خویشتندار باشید
شما هم باش
(۱۶ اسفند ۱۳۹۴ ۰۳:۲۵ ب.ظ)admin نوشته شده توسط: برای اینکه نگاه اشتباه خودتون به این مساله رو به دقت متوجه بشید
نگاهم اشتباه نیست، نگاه شما اشتباه است.