(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۴ ب.ظ)پوونه نوشته شده توسط: همچنان دارم به این یارپئز میخندم
چون خیلی غافلگیرانه بود و من ِ آی کیو اولش نتونستم بخونم فکر کردم اشتباه تایپیه بعد دیدم نه کلمه ترکیه 
یارپئز امسال شنیدم شریف از سختافزار دانشگاه تبریز نفر اول و دوم رو به عنوان سهمیهی استعداد درخشان گرفته! اما هنوز مثلاً از علم و صنعت نگرفته. فکر میکنم اولین خروجیهای سختافزار باشن، نه؟
بعد سایت دانشکده رو که نگاه میکردم فقط ۳ تا استاد مهندسی کامپیوتر اونجا نوشته که دو تاش برا معماری و یکیش هوش هست، بعد یکی از اینایی که هوشی هست درس هوشمصنوعی رو برای مفطع کارشناسی ارائه میده، مگه اصلاً تبریز کارشناسی هوشمصنوعی داره!؟ یا وقتی کارشناسی نرمافزار نداره چطوری ارشد هوش و نرمافزار داره؟
از ۲ تا استادا معماری هم که یکی فیلد و حتی عناوین پایاننامههاش مشخص نبود، اون یکی هم که پایگاه داده و Grid و اینا بود.
امیدوارم این ۲ تا دوست عزیزی که میان پایهشون خوب باشه و مثل اون سال نشه که یه بار از صنایع تبریز گرفت (صنایع تبریز فقط ۲ استاد داره سر جمع!!) و دیگه نگرفت. البته یه دوستی هم هست که رتبهش خوب شده و هوش اینجا قبول میشه و آدم مطلع و باانگیزهای به نظر میرسید.
(۰۲ خرداد ۱۳۹۴ ۱۱:۴۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه اپ موبایل برای همین کار بنویسید بعد سورسشو تو گیت هاب بذارید برای پیر ریویو (البته ایرانیا حوصلشو ندارن
)
نرمافزار معروف موبایل در این باره زیاد هست، اختراع دوبارهی چرخ میشه.
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۱۲:۳۱ ق.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: میگم اسمتون اشناست
یبار دیگ اسم اون نرم افزارو میگین،من درست متوجه نشدم اسمشو!
من کارت ندارم بجای خونه های جعبه توو تبلت فولدر درست کردم لغاتا رو بین اون جابه حا میکنم !
از ی لحاظ ک همیشه همراهته و دردسترسه خوبه ولی جاب جایی لغات یکم سخته!!!
زیاد هست ولی من
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
استفاده کرده بودم، نسخهی ویندوز. البته portable هست. یه سری نرمافزار دیگه J Memorize اینا هم هست که کارتهای آماده هم دارند، مثلاً برای ۵۰۴ و کتابهای معروف دیگه، اما خب این ساده هست.
(۰۳ خرداد ۱۳۹۴ ۰۱:۱۸ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: آقا یه کاربری داره واسه من مزاحمت اینجاد میکنه 
میگن ببخشید شما چقدر شبیه دوست پسر آیندهی من هستید؟