(۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۰ ق.ظ)Elham_tm نوشته شده توسط: لام بچه ها کمک فوری نیازدارم.کسهایی که کلاس رفتن کمکم کنن.
موسسه پارسه بهتر یامهستان؟استادشون هردو یک نفر ولی هزینه های پارسه خیلی بیشترازمهستان.این تاثیری داره یافقط بخاطراسمش؟بین دکتر حقیقت ودکتر خلیلی فر برای درس سیستم عامل کدوم یک بهتر هستن؟
من پارسال هم موسسه پارسه رو امتحان کردم هم مهستان. مهستان خیلی بهتر بود پارسه فقط دنبال پوله. استاد یوسفی همون مطالبی که پارسه تدریس می کنند مهستان هم تدریس میکنند. با این تفاوت که ساختمان داده و طراحی الگوریتم رو باهم میگن و خیلی بهتره اینجوری. من خودم کلاس داده و الگوریتمشون رو رفتم و کنکور از هر درس ۴تا درست زدم.
شبکه و سیستم عامل هم کلاس دکتر خلیلی فر رو رفتم عالیییی بود خیلی راضی بودم.
کلا جزوه های دکتر خلیلی فر با کتابای حقیقت قابل مقایسه نیست متن کتابای دکتر خلیلی فر خیلی روون و قابل فهمه من خودم با کلاس و جزوه دکتر خلیلی فر همه تستای OSکنکور و درست زدم.
مزیت مهمی که کلاسای دکتر خلیلی فر داره اینه که سر کلاساشون مباحث مشاوره ای هم مطرح میکنن و خیلی انرژی و انگیزه میدن.
میتونید یه بار همایش های رایگانی که در آموزشگاه مهستان برگزار می کنند رو برید و خودتون از نزدیک با ایشون آشنا بشنید.
ضمن اینکه کلاسای تست پارسه توسط خود اساتید برگزار نمیشه دانشجوهاشون میان برای حل تست ولی مهستان خود استاید تست میزنن
دکتر خلیلی فر که تمام تست هارو میزنه تست بدون حل باقی نمی ذارن
کلا من از مهستان خیلی راضی بودم و نتیجه هم گرفتم.