(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)reza23108 نوشته شده توسط: من هیچ موسسه ای شرکت نکردم.
ولی خوب به نظرم اگر از هر موسسه ای استفاده شه ضرر نداره.
این که فکر کنید سوالاشون شبیه به کنکور هست، خیلی اینجور نیست فکر کنم. ولی خوب شرکت تو آزمون می تونه مفید باشه.
البته چیزی که من بررسی کردم حس کردم پارسه یکم بهتر از مدرسان هست تو کامپیوتر، ولی تشخیص با شماست و خیلی هم شاید فرقی نکنه که کدومش رو برید.
ایشالا که موفق باشید.
(۲۰ اسفند ۱۳۹۳ ۰۴:۱۸ ب.ظ)reza23108 نوشته شده توسط: ب
اول از همه به نظرم در ابتدا بهتره توضیح خواسته شه، و بعدش به صحبت افراد گفته شه خنده دار.
درباره صحبتتون هم باید بگم که من ۳،۲ سال هست که یا به واسطه شرکت کردن خودم و یا به واسطه پی گیری که می کردم آزمون های مدرسان و پارسه رو بررسی کردم و دوستایی داشتم که سوالاشون و کارنامه شون رو دیدم. و حرفی که زدم رو بر این اساس زدم. دوست ندارم راجع به موسسه خاصی صحبت کنم که مشکلی پیش بیاد فقط نظر خودم رو گفتم.
امیدوارم که کمکی بتونه بکنه.
در عرض چند دقیقه حرفتون کلا عوض شدا ؟!؟!
شما یه بار میگی هیچ موسسه ایی ازمون ندادی یه بار دیگم میگی به واسطه شرکت کردن خودم حرف میزنم!!!!!!
الان چی شد دقیقا ما که نفهمیدیم !!!!
دوست عزیز منم تمایلی ندارم راجع به موسسات بحث کنم چی گیر ما میاد پولش میره تو جیب اونا ولی در کل چون خودم تجربشو داشتم میگم که بین موسسات پارسه سطح کیفیت سوالاش و جامعه اماریش خیلی پایینه .
امیدوارم دوستان قبل از انتخاب هر موسسه ایی حتما به جامعه اماریش توجه کنن تا انشالله بهترین نتیجه رو بگیرن.