سلام،
از حرفاتون استفاده کردم، به همتون خسته نباشید میگم و بابت اینکه وقت گذاشتید و تجربه هاتون رو با دیگران به اشتراک گذاشتید متشکرم. خیلی مفید بودن.
منم میخوام چند تا نکته ای بگم که دوستانی که میخواند این راهو برن بتونن نتیجه تلاششونو بگیرن.
اول از همه سعی کنید از روی جزوه یا سی دی آموزشی یا از یه استاد و دوستی هم که شده تمام مطالب کتاب رو بخونید و بدونید کلا اون درس یعنی چی. با این اوضا اعتماد به نفستون خیلی بالا میره. بعد میتونید با خیال راحت استراتژی کار کنید.
وقتی مطلبی رو کامل نمیخونیم همیشه احساس میکنیم ناقصیم اما وقتی کامل میخونیم اعتمادمون بالا میره. بعد که بشینید کنکوری کار کنید اونموقع میبینید که تمام مطالب نیاز نیست و رو موضوع های خاصی تمرکز میکنید. اما نفعی که این کار براتون داره یه لحظه هم تو دوران کنکور ناامید نمیشید.
حتما ورزش و تفریح کنید. قرار نیست ورزشای سنگین بکنید. دو یا پیاده روی (و البته شنا
) بهترین ورزش برای دوران کنکور هستن.
در مورد توکل کردن هم نمیتونم نظری بدم. اما واقعیت اینکه من خودم به این مساپل زیاد اعتقاد ندارم و در تمام این دوران هیچ وقت ناامید یا خسته هم نشدم. به نظر من داشتن هدف تو زندگی و عاشق هدفت بودن بیشتر از هر چیزی میتونه اراده شما رو قوی کنه. اگه بتونید آینده رو ببینید اینکه چرا درس میخونید، چرا باید کنکور بدید اگه موفق نشید چه میشه یا اینکه اگه موفق بشید چه خواهد شد و ... خیلی موثر تره و اگه بتونید برا این کارتون دلیلی داشته باشید هیچ وقت ناامید نمیشید.
البته من به نظر تمام دوستان احترام قائلم و مطمئنم که دوستان از روی صداقت میخوان راهنمایی کنن. اما واقعیت اینکه یه مدت پیش وقتی مشاوره های دوستان رو میخوندم فکر میکردم کسانی که اعتقاد به این مسائل ندارن حق ندارم موفق بشن. اما تمام این مسائل، مسائل و اعتقادات شخصی هستند و کسانی هستند که با توکل به خدا آرام میشوند. کسانی هستند که با موسیقی آرام میشوند، خلاصه اینکه هر کسی میدونه چه چیزی میتونه آرامش بده بهش. من خودم با موسیقی آرام بخش همراه با لم دادن رو زمین بسیار راحتم.
بزرگترین مشکل من امسال این بود که زیاد حساس بودم که مطالب تشریحی. احساس میکردم باید مطالب تشریحی رو خوب یاد بگیرم. اما یادگیری یه روال خاصی داره که همه جا نوشته اما من خودم غافل بودم! سعی کنید درست مطالعه کنید.
و نکته آخر اینکه اگر میخواهید موفق بشید از آدمای موفق الگو برداری کنید. من این متنو نوشتم اما تنها تجربیاتم بود و اما (تو کنکور) موفق نیستم. دوستان سال های پیش موفق شده اند و باهاشون مصاحبه هم شده. از اون مصاحبه ها استفاده کنید. اونا این مسیر قبلا با موفقیت پیمودند. و رتبه برتری امسال کسی است که همون راه اما کمی بهینه شده رو بهتر از اونا پیموده باشه.
موفقیت تو کنکور فرمول پیچیده ای نداره. فقط باید اراده داشته باشید. انرژی لازمو داشته باشید و از وققتون به درستی استفاده کنید. و تمام اینا برمیگرده به نگرش شما از کنکور و آینده.
اگه بخوام جمع بندی کنم. اول هدفتونو تعیین کنید. بعد بشینید مشاوره های رتبه برتری ها رو بخونید و ازشون الگو بگیرید. اراده قوی داشته باشید و هر موقع و هر جا خواستید بخونید. ثابت قدم باشید و متعهد باشید. شروع کردید تا آخرش باشید حتی اگر نتیجه نگیرید. اما باور کنید حتی اگر هم نتیجه مورد نظرتونو نگیری یه چیزایی یاد میگیرید که خیلی بهتر از نتیجه مورد نظرتون هست. و اخر اینکه نتایج کارتون شدیدا مانیتور کنید. ببنید چقدر به هدفتون نزدیک میشید یا چقدر ازش دور میشید.
همینجا از دوست خوبم که الان این متنو میخونند صمیمانه سپاس گذاری میکنم و در این مدت از راهنمایی هاشون خیلی بهره بردم.
از اینکه متن یکم طول کشید عذرخواهی میکنم. ممنون که مطالعه کردید. امیدوارم مفید بوده باشه.
امیدوارم همیشه موفق و شاد باشید. و پیروز و سربلند
ویرایش: بزرگترین مشکل من هم تمرین نبود. دقیقا ۳۰ روز مانده به کنکور تست رو شروع کردم. ۲ روز را به دلیل ناامیدی نخوندم. اما بقیه رو خوندم. با اینکه تقریبا در این مدت تست تمام ۹ سال کنکور، تمام تست های کتابها و قدسی رو تموم کردم اما میدونید که، باید بیشتر تمرین کنید تا تثبیت شه. تو کنکور خیلی اذیت کشیدم اما تو جلسه هم اصلا ناامید نشدم. الان هم ناامید نیستم و برا این مدت برنامه ریزی کرده ام
کلا نباید ناامید بشید. اگه شکست بخورید مطمئن باشید یه روزی به یه موفقیت بزرگی دست میابید. تمام کسانی که موفق میشوند (اکثرشون) کسانی هستند که شکست خورده اند.
شکست یعنی تولدی دوباره (سخنی از Poldasht
)
موفق و شاد باشید.