من کنکورم ارشد بود ولی نشستم الان اینا روحل کردم الان می نویسم که بعدا چک کنم وضعم چطوره
البته به جز سوال ۱۳ و ۱۷ و ۱۹ که شک داشتم بقیه رو مطمئنم
که ۱۳ یا ۳ یا ۴ میشه
۱۹ هم شبیه ۱۳
۱۷ هم بین گزینه ی ۲ و ۳ شک دارم
سوال۱ _ ۴
سوال۲ _ ۲
سوال۳ _ ۳
سوال۴ _ ۴
سوال۵ _ ۴
سوال۶ _ ۱
سوال۷ _ ۴
سوال۸ _ ۱
سوال۹ _ ۲
سوال۱۰ _ ۱
سوال۱۱ _ ۴
سوال۱۲ _۳
سوال۱۳ _۴
سوال۱۴ _۱
سوال۱۵ _۲
سوال۱۶ _۲
سوال۱۷ _۲
سوال۱۸ _۱
سوال۱۹ _۴
سوال۲۰ _۴
(۱۷ اسفند ۱۳۹۲ ۰۱:۴۸ ق.ظ)mmpf نوشته شده توسط: دلیلتون برای سوال ۱۶ چیست؟ چون گزینه ۲ و ۴ یه جورایی برای برای یعضی مقادیر یک جواب می دهند. گزینه اول هم که k مورد اشتباه. در کل احتمال بیشتر از عدد ۱ که نمی شد و حداکثر ۹۹% مثلا. مثلا برای k=128 که احتمال میشه حدود ۰/۹ باید الگوریتم ۷ بار اجرا بشه؟
در مورد سوال ۱۳ هم گزینه یا ۳ است یا ۴/ اگر پوشش راسی اشتباه باشد می شود گزینه ۳/ ولی فکر کنم گزینه ۴ درست باشه چون پوشش راسی np-complete.
در مورد سوال ۷ چطور؟ چرا این گزینه؟من دقیقا روی سوال رو نفهمیدم مگر با مقایشه حداقل نباید از nlgn شود؟
در مورد سوال ۱۶ شما k را برابر ۱۰۰۰۰۰۰ قرار بده پس ما باید شرط زیر رو برقرار کنیم
[tex](\frac{1}{4})^n<\frac{1}{1000000}[/tex]
که n برابر با ۱۰ خواهد شد که جواب میشه log با پایه ی ۴
فکر کنم پیدا کردن حداکثر پوشش راسی اگه می گفت درست بودن البته بازم هم مسئله یه جواری میتونه np کامل باشه
سوال ۷ هیچکدام میشه و اینجوری اثبات میشه
[tex]\log\: (\frac{n!}{x})[/tex]
حالا ما باید مقداری جای x قرار دهیم که حاصل بشه n که جواب هیچکدامه
(۱۶ اسفند ۱۳۹۲ ۱۱:۲۲ ب.ظ)ashkan_d13 نوشته شده توسط: منم طبق سوالاتی که حل کردم و جوابای شما که دیدم، گزینههای زیر فکر میکنم درسته (سبزا تقریباً قطعی!)
۱۲- ۴
۱۴- ۲
۱۵- ۴
۱۹- ۱
۲۰- ۳
سوال ۱۲ راس های مربع بزرگ ۴ تا و بقیه یکی (چون میشه از هر نقطه ایش به یه نقطه ی دیگه اش رفت)
سوال ۱۴ گفته گراف مسطح یعنی تعداد یال ها از پیچیدگی راس هاست پس بهترین الگوریتم با دایجسترا که میشه اجرای n بار nlogn
سوال ۱۵ چرا ۲ نمیشه؟
سوال ۱۹ فکر کنم اشتباه حل کردین هر گزینه ای بشه مطمئنا ۱ نمی شه چون راس های مجاور معمولا درخت هاشون خیلی تفاوت ندارند
سوال ۲۰ فرض کن تعداد پردازنده ها ۹ تا هستن با ۴ بار اجرا حل میشه نه ۵ تا