دوستان ۹۴ای من امسال کنکور دادم، گفتم تجربه هامو بهتون بگم شاید به دردتون بخوره.
اول اینکه خیلی زود شروع نکنید، چون واقعا آخرش کم میارید.
خیلی دیر هم شروع نکنید، چون آخرش وقت کم میارید.
به نظرم کسایی که پایه ی خوبی دارن از مهر جدی بخونن، کسایی هم که ضعیفن از یه زمانی شروع کنن که دیگه مهر پایه ی خوبی داشته باشن.
من خودم از تابستون شروع کرده بودم، با اینکه پایه ی نسبتا خوبی داشتم. و اواخرش دیگه واقعا خسته شده بودم...
و اما منابع:
زیاد روی منابع مانور نمیدم چون هنوز نمیدونم رتبه ام چنده! فقط در حد پیشنهاد:
نظریه حتما حتما پیتر لینز رو بخونید. من حتی یه تست اضافی هم نزدم (به جز تستای ۸۷ به بعد سراسری). فقط تمرینای لینز. امسال خدا رو شکر ۴تا تست درست زدم توی این درس.
سیستم عامل: به هیچ عنوان کتاب پارسه رو از دست ندید. یعنی فوق العاده است. من هر وقت حس درس خوندنم نبود میشستم سر این کتاب... فصل اول و دومش یه کم اذیتتون میکنه، ولی از ۳ به بعد درست میشه.
بعضا دوستان انتقاد میکنن به اینکه فصل فرآیندها توی درسنامه حل تمرین نداره. من با همین درسنامه ی بدون تمرین، تونستم تستای فصل زمانبندی رو ۸۵% به بالا بزنم. انصافا کتاب فوق العاده ایه. از دستش ندید... با این کتاب راحت میشد امسال حداقل ۳تست از ۴تست رو زد...
ساختمان و الگوریتم: اصلا به کتابای کنکوری اکتفا نکنید. فقط حل تمرین زیاد. من اگه زمان به عقب برمیگشت، تابستون در کنار دروس مشترک، حتما حل ۶۰۰ مسئله ی قدسی رو شروع میکردم... من خودم به شخصه سوالای ساختمان و الگوریتم رو میتونستم حل کنم، ولی در زمان نامحدود! ولی کنکور جای فکر کردن نیست. باید انقدر مسلط باشی که نخوای تازه روی سوال فکر کنی!
ضمنا حرف های آقای اردشیری هم تا حدودی تایید میشه. من خودم از اون دسته دانشجوهایی بودم که شب امتحانی بودم و اتفاقا نمره های خوبی هم میاوردم. اولش که شروع کردم میگفتم بابا اینا چقدر درس میخونن، من روزی ماکسیمم ۵-۶ ساعت هم بخونم قبولم. ولی این اواخر روزی ۱۰ ساعت هم میرسید... مسیرتون خیلی سخته، جدی بگیرید. من تا آخرین لحظه تلاش خودم رو کردم و ناامید نشدم. ولی سر جلسه... به هیچ عنوان با پیش زمینه ی قبلی سر کنکور نرید!
همگی موفق باشید