این روزا مراقب خومون باشیم که سرما نخوریم، یا حتی سرمون سرما زده نشه، آخه بی حالی سرما زدگی حتی اگه بروز هم نکنه، بازدهی رو پایین میاره.
لباس هم مهمه، واسه هر شرایطی باید لباسمون مناسب باشه، چه گرم، چه سرد.
از قرص های مسکن و آرام بخش تا ۲ روز قبل از کنکور استفاده نکنیم، بعضیاشون زیادی به مغز استراحت میدن خب
فک میکنم شروع کردن با زبان، موتور مغز رو روشن میکنه (البته هر کسی بهتر میدونه چطور آزمون بده، نباید روش آزمون دادنمون رو این روزا به خاطر حرف همدیگه عوض کنیم،یکی با یه درس دیگه راحت تره شاید)
صبحونه و خوراکی سر جلسه هم که مهمه دوستان اشاره کردن.(البته به نظر من تو خوردن هم هر کسی بهتر میدونه چی بخوره که بهش بیشتر میسازه، بدن آدما خیلی فرق داره، یکی ورزشکاره، یکی کم خوراکه، یکی زیاد، هر طوری تو خوردن بهتریم باید همون طور باشیم)
آخر از همه که مهم تر از همه چیزه، یادمون باشه مهم اینه که تلاش کردیم، هر چی پیش بیاد به صلاحمونه.
این جمله هم یادمون باشه" همه دنیا بخواد و تو بگی نه ،نخواد و تو بگی آره ، تمومه" ، استرس از هر چیزی بیشتر بازده رو پایین میاره، نشستیم سر جلسه، یه چیزایی وقف مرادمون نبود، مثل جای نشستنمون یا هر چیز دیگه، هی نگیم از شانس بد من این جوری شد... یا هر چیزی که استرس میده بهمون. اگه خدا بخواد و به صلاحمون باشه، با هر شرایطی میشه که بشه.
ایشالا هممون موفق میشیم