(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: من یه سوال داشتم و اون این که دقیقا شما با جاوا چه نرم افزارهایی رو برای شرکت های ایرانی نوشتید خیلی جزئی اگه میشه.
من ممنونم که نگاه خیلی دقیقی به مسئله داشتید.
من در یک شرکتی جاوایی مشغولم که دو دپارتمان اندروید و وب دارد و فقط روی پلتفرم جاوا کار می کنند و نه PHP و ...
و من در دپارتمان وب مشغولم.
همانطور که می دانید پروژه های جاوایی معمولا توسط یک تیم انجام می شود و نه یک فرد،
و در رزومه هم معمولا می گویند که من در فلان پروژه بوده ام و فلان نقش را داشته ام.
من تا بحال در این شرکت در روی دو پروژه کار کرده ام.
یکی پروژه ای برای یک بانک بزرگ دولتی داریم که قرار است در تمامی شعب آن نصب و استفاده شود و اکنون در پایان مرحله پایلوت است
و من در این پروژه فقط به عنوان Java EE Developer مشغول بوده ام و نه معمار نرم افزار یا تحلیل گر.
برای توضیح بیشتر باید بگویم که ما در این شرکت یک پلتفرم جاوایی
متشکل از Struts1.x و EJB2,3 و Hibernate3,4 و Shark WorkFlowEngine داریم
و یک پلتفرم دیگر هم با JSF2.x داریم که من بر روی این دو پلتفرم کد نویسی می کنم.
یک پروژه دیگر هم برای یکی از ادارات کل وزارت فرهنگ داریم و چند پروژه دیگر که من کمتر درگیرشان بوده ام.
واضح است که من اجازه ندارم اطلاعات زیادی در مورد پروژه ها و ماهیت و ابعادشان به شما بدهم.
اما در مجموع می توانم بگویم که شرکت ما در سطح حرفه ای خوبی در ایران کار می کند.
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: چون که نت پر از آموزش های Hello world هستش و اصولا با اینا کسی به جایی نرسیده.
البته من اعتقاد ندارم که وب فارسی پر از آموزش جاواست
اما به زبان انگلیسی منابع خیلی خوبی وجود دارد
که البته به دلیل ضعف مهارت یادگیری مستقل و خودآموزی در دانشجویان ما خیلی مورد استفاده قرار نمی گیرد.
نکته دیگر اینکه آموزش های خوب روی نت هم معمولا از سطح مبتدی در یک زمینه خاص تا سطح متوسط است،
مثلا Hibernate Tutorial از سطح مبتدی تا متوسط
و برای بالاتر از سطح متوسط شما باید به رفرنس های اصلی رجوع کرده و با جستجوی خوب و حرفه ای، اطلاعات مورد نیز خود را بیابید.
اما در مورد آموزش های خودم امیدوار و مصصمم هستم، در حد "Hello World" نماند و با کمک و انرژی شما به سطح خوبی برسد و دوستانم را به جای خوبی برساند!
(۰۵ بهمن ۱۳۹۲ ۱۱:۵۰ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: ممنون میشم اگه جوابم رو بدید.
من پاسخ دادن به سوالات جدی را دوست دارم و وظیفه حرفه ای خودم می دانم.
اگر باز هم سوالی هست من در خدمتم.
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: به نظرم بهترین راه آموزش جاوا اینه که داوطلبا طبق برنامه ای از روی مرجع انگلیسی بخونن و بعد جلسه های رفع اشکال بذارید.
پیشنهادتان جالب بود؛ روش موثر و کم دردسرتری هم هست (برای من) و به احتمال زیاد از این روش هم استفاده می کنیم،
اما ممکنست همه افراد با این روش راحت نباشند؛
بنابراین من سعی می کنم از روش های دیگر هم آموزش ها را ارائه دهم
تا طیف گسترده تری را پوشش دهیم.
کاشکی بقیه دوستان هم، مثل شما، روش آموزش مورد علاقه شان را پیشنهاد می کردند
تا من بتوانم برنامه ریزی بهتری بکنم.
البته من سعی می کنم با نظر سنجی و بازخورد گرفتن و سعی خطا، به مرور، روشهای موثر و مفید را پیدا کنم.
(۰۶ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۰۷ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آموزش تصویری هیچ وقت به اندازه خوندن کتاب آموزنده نیست.
آموزش تصویری به خاطر سرعت و حجم انتقال مطلبش برای آموزش مهارت عملی کد نویسی و بکارگیری یک ابزار یا فریمورک خاص در عمل خیلی مفید و موثر است.
اما برای یادگیری و درک مفاهیم بدون شک کتاب عمیق ترین و بهترین منبع است.
البته افراد هم از نظر شخصیتی متفاوتند بعضی با کتاب راحت ترند بعضی با تصویر و بعضی با کلاس حضوری و ...