h_kh (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی زمان محلی: ۲۱ December 2024 , 03:36 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
|
نظرهای کاربران
|
|
۸۸۸۹۲۲۳ (۰۳ مهر ۱۳۹۳ در ۱۰:۲۰ ب.ظ) |
|
سلام گسسته پوران - پارسه ساختمان داده پارسه-مقسمی الگوریتم انتشارات سپاهان وافعا بی نظیره شبکه حقیقت و شبکه های کامپیوتری ( رویکرد از فراز به فرود) کراس و راس ترجمه حاج رسولی ها نرم افزار انتشارات جلوه همان کتاب پارسه هست. ///////////////////////////////////////// سیستم عامل حقیقت هوش راهیان ارشد پایگاه مقسمی-رانکوهی-دستورات اس کیو ال رو با تمرین مسلط شید. //////////////////////////////////////////// زبان من وقت برای مطالعه نداشتم ولی توصیحه می کنم ۵۰۴ و بعد هر کتابی از تست های سال های اخیر رو مطالعه کنید. /////////////////////////////////////////////// برای تست زدن و یادگیری و جمع بندی ی کتاب ۱۰ سال تست سال های اخیر رو تهیه کنید.مانند جلد مشکی پوران و یا ۱۰ سال مدرسان شریف. در مورد آزمون موسسه ها هم اگه نظر من رو بخواهید به نظر من شرکت در آزمون ها به کارتون نظم و هدف میده و موسسه اش فرق نمی کنه پارسه باشه یا مدرسان |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |