(۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۸:۳۷ ب.ظ)mhd3 نوشته شده توسط: روزی که نتایج اومد، آقای یزدانیان رو میدیدیم ک تو حیاط دانشگاه با خوشحالی واستاده بودند و همه بهشون تبریک میگفتن...
اون روز با اینکه از نتیجه ی ارشدم ناراحت بودم اما دیدن خوشحالی ایشون هم هممون رو خیلی خوشحال کرد و هم یه جور دلگرمی و امید بود...
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم هم کلاسی.
شاد، سلامت و موفق باشید :-)
خیلی ممنونم از لطفتون :-)
من هم براتون بهترین ها رو آرزو دارم.
امیدوارم امسال جایی که می خواین قبول بشین، اما اگه به هر دلیلی نشد مطمئن باشین سال بعد سال شماست اگه بخواین.
شک نکنین، حتی یک لحظه
(۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۳:۳۹ ب.ظ)reza.mahmodi71 نوشته شده توسط: با سلام
ببخشیید آقای یزدانیان که مزاحمتون میشم همیشه . من میدونم بعضی از بچه ها این مشکلات رو دارن و همین طور چون میخوان برای اولین بار برنامه ریزی درسی کنه به احتمال زیاد به این مشکلات برخورد میکنند.
از اینکه وقتتون رو در اختیارم گذاشتیید ممنونم
من چند تا مشکل دارم میخواستم با راهنمایی شما برطرفشون کنم
۱- نحوهی خوندن کتابها هستش چه کتابهایی که از پشتت کامپیوتر یا pdf و یا .....می خونم من هربار که میخوام بخونم باید خط به خظ کتاب رو بدون کم و کاستی رو کاغذ بنویسم و بعضی موقع متوجه میشم و بعض موقع نه و بیشتر مواقع هم فقط به فکر نوشتن هستش و چیز زیادی یاد نمیگرم .جطوری این عادت رو ترک کنم و چه روشی رو پیشنهاد می کنید.
۲- مشکل اینترنت : من زیاد میام اینترنت و زیاد هم میام مانشت و یا اییملهام رو چک میکنم چگونه اینو برطرف کنم به همین دلیل همیشه تا ساعت ۲ شب بیدار می مونم و صبح ساعت ۱۱ و ۱۲ ظهر بیدار میشم .چگونه این مشکل اینترنت و خواب رو بر طرف کنم.
۳- مشکل عدم یادگیری : مثلا من هر بار میخونم درسی رو یا مطلبی رو از اینترنت میخوام برای کسی توضیح بدم و یا اینکه بعد از خندن درمورد اون مطلبی چیزی بنویسم همه چیز رو فراموش میکنم یخوام متوجه بشک مفهومی خوندم یا اینکه حفظ کردم.
۴- مشکل تعویق انداختن کار ها : بعضی ها برنامه میریزن ولی به برنامه هاشون پای بند نیستن نم یدونم مشکلش چیه و چطوری باید برطرفش کنه بعضی فقط در یک روز یک درس رو میخونن بعضیها هم مثلا برنامه میریزن برای امروز مثلا فلان کتاب رو میخونم و فلان کتاب رو و وقتی اون روز یه مشکلی پیش بیاد میگن فردا میشینم میخونم همینطور ادامه می دن و هیچی کتابی رو نمی خونند
ببخشیید که سوالاتم بیشمار هستش شرمنده ام واقعا
باتشکر
خواهش می کنم، واقعا باعث افتخاره که بتونم اطلاعاتی رو منتقل کنم که برای کسی مفید باشه.
۱و۳- سر جلسه ی کنکور باید بتونی در حدود ۴ ساعت کل درسایی که توی ۴ سال خوندی رو به یاد بیاری. حجم این مطالب اینقدر زیاده که واقعا نمیشه اونها رو حفظ کرد. برای همین باید مطالب توی تمام وجودت نفوذ کرده باشه. خیلی وقتا احساس می کردم ضمیر ناخودآگاهم داره یه سوالی رو حل می کنه! باید دریایی از اطلاعات رو برای عرضه کردن تو ۴ ساعت در خودت بسازی.
من راهی رو که برای این کار انتخاب کردم تدریس بود. گاهی وقتا روزهایی بود که از ۸ صبح تا ۸ شب مشغول تدریس بودم، هر ۲ ساعت یه درس متفاوت. این باعث شد تا آماده بشم برای اینکه بتونم از کل اطلاعاتی که به دست آوردم در یک لحظه استفاده کنم.
به این فکر کن که نمیشه قبل کنکور به هزاران صفحه ی نوشته شده متکی بود. باید اینقدر تمرین حل کرده باشی و به مباحث فکر کرده باشی تا بتونی نیاز به نوشتن و همراه داشتن همیشگی رو از بین ببری در خودت. مطمئن باش که میشه؛ همون طوری که آدم هزاران هزار خاطره رو میتونه سالها همراه خودش داشته باشه و تو یه لحظه مثل روز اول اونا رو جلوی چشمش بیاره میتونه این کار رو با درس هم انجام بده.
۲- من هم خیلییییییی پای اینترنت بودم، عیبی نداره این کار! قرار نیست تا روز کنکور آدم فقط درس بخونه. درس شاید اولویت بالایی داشته باشه رمان کنکور، اما آدم نباید تک بعدی باشه. نباید حتی یک لحظه آدم حس کنه داره از وقتش برای کنکور فداکاری می کنه! باید از تک تک این لحظه ها لذت برد.
۴- هدف هدف و هدف. چقدر برات مهمه ۱ شدن؟ چه حسی بهت دست میده اگه ۱ بشی؟ چه حسی بهت دست میده اگه بدونی که فقط کافیه بخوای تا بتونی ۱ بشی؟
هدف میتونه جوری توی وجود آدم رخنه کنه که شب و روز بهش فکر کنه و تلاش برای رسیدن به هدف تبدیل به بزرگترین نیاز زندگی بشه. ببین، اگه توی مسیر قرار بگیری دیگه کاری رو عقب نمیندازی. فقط بحث قرار گرفتن توی مسیره که برای اون هم کافیه از درسی شروع کنی که فوق العاده بهش علاقه داری و برات آسونه. اون وقت دیگه عقب نمی افته و اگه به هدفت هم فکر کنی میتونی یک شروع عالی داشته باشی. بعد میری سراغ درسای بعد و یواش یواش اون هدف اینقدر پر رنگ میشه برات که دیگه حاضر نیستی ازش دل بکنی...
مهم خودتی، و شک نکن اگه بخوای و به خواستنت اعتماد داشته باشی میتونی