قرار بود خانمها جواب بدن !!!
من همون اول یه پست گذاشتم اما چون حدس زدم اینجا همه چی قاطی پاتی خواهد شد و همچنین چون یه مقدار ممکن بود از صحبتم برداشت نادرست بشه و خدشه ای در بحث ایجاد کنم و به مقصدی که صاحب تاپیک می خواد نرسه حذفش کردم. اما مثل اینکه ...
از صاحب نظران جمع عذرخواهم چون من دومین باری هست که در چنین تاپیک هایی نظر میدم و مثل خیلی ها مهارت صحبت در این زمینه رو ندارم اما الان فکر می کنم ما بعضی چیزها رو فراموش کردیم و من باید به یاد دوستان بیارم
هر کدوم ما باید از خودمون شروع کنیم.
من به شدت معتقدم خدا برای همه آدمها برنامه ای خاص خودشون چیده (از ابتدای زندگیش تا اون انتها) و بسته به اینکه فرد چقدر به این برنامه معتقد باشه و اون رو قبول داشته باشه طی همون مسیر از پیش تعریف شده پیش میره البته همه پیش میرن اما یکی چون اصل رو فهمیده از این طی مسیر (با همه سختی های ظاهریش) لذت میبره و یکی هم درگیر حاشیه میشه و همیشه فکر می کنه اشتباه رفته .
می خوام دقت بفرمایید که در مقوله ازدواج چه برای خانم ها و چه آقایان
خیلی از بندها رو ما خودمون به پای خودمون می بندیم . و
پیش از اینکه اتفاقی بیفته پیش بینی می کنیم که چه خواهد شد و متاسفانه طبق تصورات خودمون پیش میریم لذا می ترسیم و کنار می کشیم. نمی گم برنامه ریزی برای چیزهایی که غیر منتظره هستند نداشته باشیم. نمی گم آقا تلاشش رو نکنه که زندگی خوبی برای خانم مهیا کنه (چون حقیقت اینه که تا آقا
آسایش رو فراهم نکنه خانم نمی تونه
آرامش رو فراهم کنه و طرفین ازدواج اول باید تعریف آرامش و آسایش رو با هم چک کنند) و ...
اما خودمون خودمون رو به سمتی که دوست نداریم اتفاق بیفته هم سوق ندیم. بله الان وضع معیشت طوری شده که ممکنه همه نتونن زندگی مرفهی داشته باشند اما فراموش نکنیم این زندگی مرفه فقط برای طی مسیر دنیا هست و روزی به پایان خواهد رسید.
مراقب باشیم مسیر ما رو از مقصد دور نکنه !
به شخصه فکر می کنم ازدواج یک
تضمین خوشبختی دو طرفه هست که طرفین به هم میدن و قرار نیست فقط آقا نگران این باشه که خانم رو خوشبخت کنه . متاسفانه ما الان با این قضیه بیش از حد درگیریم و تا حدی هم خودمون بهش جهت میدیم و پررنگش می کنیم.
و با همه این اوصاف گاهی آقایون هم برای اینکه از زیر بار مسئولیتهاشون شونه خالی کنند حواشی رو دستمایه اینکه فلان وبهمان هست و نمیشه ازدواج کرد ، می کنند . در حالی که اگر کسی بدونه حقیقت ازدواج چی هست و قراره به کجا ختم بشه ، مطمئن باشه در این زمینه اگر تلاشی بکنه خدا حتما به مقصد می رسوندش . نه تنها در ازدواج بلکه در همه امور زندگی همینطوره
ببخشید تا زمانی که نخواهیم حقیقت وجود خودمون رو بپذیریم همینطوری درگیریم.
حالا اگر بخوام پاسخ ایجاد کننده تاپیک رو بدم میگم ملاکها بسیارند اما سه تای اولش
ایمان ، اخلاق و قابلیت اعتماد هست.
ببخشید زیاد حرف زدم