(۲۱ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۴۵ ب.ظ)آرتا نوشته شده توسط: پ.ن : یکی از دوستان که متاسفانه بعضی وقتا صحبت های غیر منطقی میکنن گفته بود که آزمون های پارسه اینقدر آسونه که وقتی سر جلسه کنکور میری از آسونی تست ها ، کنکور اصلی نمیتونی هیچ کدوم رو بزنی . من به این دوستمون میگم که به نظرتون سوالای سیستم و معماری پارسال سخت بود یا غیر استاندارد. اگه یادت نیست تا هم سوالای پارسال پارسه رو واست بفرستم هم سوالای کنکور پارسال تا یادآوری بشه سوال سخت یا غیراستاندارد یعنی چی
موفق باشید
من نظر دوستان دیگه رو دقیق نخوندم اما خودم در مورد آزمون های آزمایشی پارسه پارسال و کنکور ارشدپارسال یه نظری داده بودم که صلاح دیدم یه توضیح کلی بدم!
اولاً من در مورد گرایش خودم یعنی فناوری اطلاعات نظر دادم نه کامپیوتر!
و اگه دقیق تر می خوندید نوشته بودم که سطح آزمون های پارسه سخت تر از کنکور ارشد فناوری اطلاعات سال ۹۱ بود!! نه بالعکس! که گویا شما بالعکس متوجه شدید!!!!
که در مورد کامپیوتر دقیقاً قضیه برعکس بود! یعنی چون آزمون های آزمایشی کامپیوتر رو هم در پارسه شرکت کرده بودم و کنکور کامپیوتر هم دادم! متوجه شدم که در مورد کامپیوتر سوالات پارسه بسیار آسون تر از کنکور اصلی بود!!!
دوماً...
نیازی نیست سوالات رو برام بفرستید چون دارم!!!!!!!!!!!!
سوماً....
تا اینجا که عضو مانشت بودم اگه صحبت غیر منطقی کردم از همه ی دوستان معذرت می خوام!
چهارماً...
هدفم از گفتن این حرفا اینه که به دوستانی که سال اولشونه دارن کنکور ارشد رو تجربه میکنن! به عنوان کسی که توی سه تا رشته تو سه تا موسسه مختلف یه ذره کوچیک تجربه داره کمک بکنم!
همگی موفق و پیروز باشید