(۱۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط:
(۱۸ آبان ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ق.ظ)zeitun نوشته شده توسط: بچه ها یه سوال:
رشد الگوریتم [tex]3^{n}[/tex] بیشتره یا [tex]n2^{n}[/tex]?
مسلما ً a به توان n پیچیدگی کمتری نسبت به b به توان n ضربدر n داره..!!!
خیلی ممنون. دو تا سوال دیگه هم دارم
یعنی تو گزینه های یه تست مشکل دارم هیچ کدومشون برام آشنا نیست. فک کردم با پرسیدن این یکی مشکلم حل میشه اما هنوز سر جاش هست
اول اینکه رشد الگوریتم [tex]\frac{n}{logn}[/tex] بیشتره یا [tex]n^{1-x}[/tex] ? بعد اینجا درباره ی بازه ی x چیزی نگفته.
اما تو یه گزینه دیگه همین دو تا هستن ولی [tex]0<x< 1[/tex] ئه
دوم اینکه رشد الگوریتم [tex]n\left ( log n\right )^{5}[/tex] بیشتره یا [tex]n^{1/2}[/tex]?
اگه جواب این دو تا هم بهم بگین خیلی خیلی ممنون می شم.
[/quote]
میشه [tex]n^{1-x}[/tex] رو به صورت [tex]\frac{n^{1}}{n^{x}}[/tex] تبدیل کرد که مسلما [tex]n^{x}[/tex] بزرگتر از logn است پس در نتیجه رشد [tex]\frac{n}{logn}[/tex] بیشتر است زیرا مخرج آن کوچکتر است.
سوال دوم هم که دیگه تابلو که رشد [tex]n\left ( log n\right )^{5}[/tex] بیشتره!!!
(۱۸ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ ق.ظ)Payam92 نوشته شده توسط: (17 آبان ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ب.ظ)mos_hos نوشته شده توسط: سلام بچه ها. من بعد دو ماه تلاش نتونستم آمار پارسه رو گیر بیارم.
به نظرتون آمار مدرسان رو بگیرم؟کتاب کاملی هست یا نه؟ارزش خوندن داره؟
لطفا زود بگین.به راهنمایی تون نیاز دارم
من یه جا دیگه اینو گفتم بازم میگم
من تابستون ۲ فصل از مدرسان رو خوندم تا یه جاهایی خوب پیش رفت و دیگه کم کم منو گیج کردم مثلا توی یه صفحه چندین مطلب جدید با فرمول و عدم صفحه بندی مناسب و...
در کل اگه یه چیزایی از امار یادت مونده و وقت نداری پارسه رو گیر بیاری بد نیست ولی بدون که پارسه یه چیز دیگه س درسته هر دو یه چیزو گفتن ولی..
آخه من تو ]مین مانشت خوندم که کتاب مدرسان کتاب خیلی عالی ایه و حتی آقای تنهایی که از مدیران مانشت و همچنین دانشجوی شریف هستن خودشون آمار مدرسان رو واسه کنکور خوندن و گفتن که آمار مدرسان خیلی خوبه و کلی ازش تعریف کرده بودن!!!
والا کلا گیج شدم!با این حرف شما به شک افتادم!!!
بچه ها لطفا هر کی راجع به این کتاب اطلاعاتی داره کمک کنه