(۱۶ مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۰۲ ب.ظ)viona نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ب.ظ)jahani نوشته شده توسط: (16 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۲ ق.ظ)nina69 نوشته شده توسط: من سال گذشته خیلی زحمت کشیدم واسه کنکور ،ولی نتیجه ای که میخواستم نگرفتم
خیلی ناامید شدم،ولی دیروز دوباره شروع کردم
به امید خدا امسال یه رتبه ی تک رقمی
بقیه ارشدی های ۹۲ در چه حالی هستند؟؟؟؟؟؟؟؟
من چند روزی میشه که با این سایت آَشنا شدم. انگیزه ام هم اینه که تا جایی که ازم بر میاد کمک کنم. من مشاور آی تی و کامپیوتر هستم. خواستم بگم بچه هایی که از تابستون شروع میکننداگه هدف گذاری خوبی نداشته باشند برای تابستونشون به بن بست میرسند و عملا مطالعات تابستونشون به هدر میره بنابراین اگه الان شروع کردید اولین کاری که بکنید اینه که برای تا آخر تابستون یه هدفی برای خود تعیین کنید که به اون برسید. جون از مهر ماه معمولا بچه ها درگیر کنکورهای آزمایشی میشن دیگه به همین خاطر با برنامه اونا جلو میرند ولی این که تو تابستون جی کار کنند مهمه.
خ
ممنون و امیدوارم با این انجمن ارتباط مستمر داشته باشین
شما چه رشته ای میخونید؟
با چه درصدهایی رتبه یک آوردید؟
میشه کارنامتونو بذارید تو سایت؟
من تجارت الکترونیک میخونم دانشگاه امیر کبیر. سال ۸۹ کنکور دادم کارنامه ام راستش رو بخواین نمیدونم کجا هست. درصدا هم مهم نیست. جون سال به سال با توجه به درحه سختی کنکور تغییر میکنند. مثلا کنکور ۸۹ ای تی درس پایگاه آسون بود و میانگین حدود ۴۰ ۵۰ بود ولی کنکور ۹۰ یهو به قدری سوالای این درس سخت شد که میانگینش شد -۸ در صد. کلا سیستم کنکور این طوریه که تو کنکور آیتی هر سال یکی از دروس مشترک خیلی سخت میشه و یکی از درسهای دیگه. زبانم یه سال در میون معمولا بین کامپوتر و آیتی سویچ میکنه و یکی سخت میشه یکی آسون. من چند تا توصیه کلی میکنم ان شا الله که به دردتون بخوره
اول این که زمان اماده سازی برای کنکور به سه بخش مهم تقسیم میشه. مرحله اول تابستون میشه مرحله دوم مهر ماه تا اواسط دی ماه و مرحله سوم از اواسط دی ماه تا آخر بهمن یعنی تا زمان کنکور
در مرحله اول باید اشکالات عمده خود را بر طرف کنید. یعنی باید عادات مطالعه خود را شناسایی کنید در صورت نیاز آنها را بهبود بخشید. باید اشکالات پایه ای خود تو درسهای مختلف را به طریقی بر طرف کنید (یا کلاس خوب پیدا کنید یا جزوه خوب یا کتاب خوب یا...) همچنین باید به یه نظم مناسبی برای برنامه ریزیتان برسید. بدونید چه ساعت هایی میتونید بهتر مطالعه کنید. خلاصه تمام اطلاعات جانبی مورد نیاز را باید در این مرحله به دست بیارید. از طرف دیگه کاری که باید بکنید اینه که سعی کنید یه برنامه یا سقف برای خودتان تعیین کنید که تا آخر تابستان به آن برسید. قرار نیست در این مرحله به سطح تسلط برسید. صرفا باید مطالبی که میخونید رو درک کنید و به فهم خوبی از آنها برسید. پیشنهاد من اینه که درسهای حفظی رو تو این مرحله نخونید لا اقل. و بیشتر درسهای فهمیدنی رو بخونید. همچنین پیشنهاد دیگم اینه که اگه میخواین شروع کنید با درسها یا فصل هایی شروع کنید که بیشترین علاقه رو به آنها دارید این طوری انگیزه مناسبی برای درس خواندن دارید و این باعث میشه کم کم به درس خواندن عادت کنید.
مرحله دوم که از مهر ماه شروع میشه مرحله رسیدن به آمادگیه. اکثر بچه ها تو آزمون های آزمایشی شرکت میکنند و به همین خاطر یه برنامه ریزی خوبی برای درسهایشان دارند.در واقع تو انی مرحله باید تمام تلاشتان این باشد که بتوانید بیشترین تطابق را با برنامه ی آزمونتان داشته باشید و بتونید اونا رو کامل انجام دهید. تست زنی هم در این مرحله باید انجام بشه. هر چه تو مرحله قبلی اطلاعات بیشتری کسب کرده باشید این مرحله راحت تر خواهید بود.
مرحله ی سوم مرحله جمع بندیه. از هفته دوم دی ماه باید شروع کنید به جمع بندی و برطرف کردن نواقص . اونجاست که باید تمام مطالبی که در این چند ماه اخیر خوندید به طریقی جمع بندی کنید. همچنین باید بیشترین تمرکزتان بر روی تست زنی و روشهای آن و نیز حل مسئله باشد. تو انی مرحله ترجیحا کمتر باید مطلب جدید یاد بگیرید هر چند که اگر خیلی از برنامه تان عقب هستید و مطالب زیادی مونده که نخوندید تو این مرحله باید جبران کنید. تو این مرحله میتونید از خلاصه برداری هایی که تو مرحله قبلی تهیه کردید کلی استافده کنید پس پیشنهاد میکنم تو مرحله دوم خلاصه برداری رو حتما انجام بدید.
برای خلاصه برداری هم پیشنهادم اینه که از ساختار درختی استفاده کنید. به صورت یک درخت سلسله مراتبی مطالب مربوط به هر فصل را دسته بندی کنید و کنار هر کدام از برگ ها خلاصه های خود را بنویسید. بیشتر سعی کنید تو خلاصه هاتان برچسب بزنید تا جمله کامل بنویسید. همچنین خلاصه هاتون باید حتما آدرس داشته باشه. مثلا کنار برگ بزنید این مطلب مال صفحه فلان فلان کتابه... این طوری دسترسی شما به مطلب رو آسون تر میکنه. و نیز نیازی نیست که کل مطلب رو تو خلاصه بنویسید. میتونید یه برچسب ساده بزنید و یا یک فرمول رو بنویسید بعد اگه نیاز داشتید برید به مرجع اصلی مراجعه کنید. همچنین تو این ساختار درختی تون میتونید شماره تستهایی که زدید و احساس میکنید تست های بسیار خوبی بودند رو بزنید که بعدا بتونید هنگام مرور اینارو یه نگاه بشون بندازید.
امیدوارم این توضیحات به درد بخوره